Oana Pellea, în izolare din cauza COVID-19. Actrița este vaccinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 10:18

Oana Pellea a anunțat pe rețelele de socializare că se află în izolare timp de șapte zile, după ce a avut contact cu o persoană care are COVID-19. Actrița ar fi trebuit să joace într-o piesă de teatru pe 10 octombrie, dar a anulat spectacolul și și-a cerut scuze.

Oana Pellea, în vârstă de 59 de ani, a transmis pe pagina sa de Facebook că persoana infectată cu virusul SARS-CoV-2 ascuns faptul că ar avea simtpome specifice bolii COVID-19.

Să nu poți sa te vaccinezi din cauza ca ești alergic. Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă… Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate (persoanei respective) și să visez la ziua în care oamenii vor fi informați și responsabili…

Oana Pellea: „Prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnăvire”

Deși este vaccinată cu schema completă, actrița a luat decizia de a amâna un spectacol pentru a nu pune în pericol pe nimeni din jurul ei, în eventualitatea în care ar fi fost și ea infectată. Oana Pellea a menționat că persoana care are COVID-19 nu îi este coleg de breaslă.

Citește și: Viorica de la Clejani, puternic afectată de COVID-19. Solista a stat 10 zile în spital

Laura Giurcanu și iubitul ei, Cezar Bîtlan, s-au despărțit după 2 ani și jumătate de relație

Andreea Ibacka, primele declarații după a doua naștere: „Am fost efectiv copleșită”

Logodnica lui Geo Rotariu, Bianca Tudor, a pierdut sarcina în luna a șaptea. Modelul urma să nască în decembrie

Îmi cer scuze față de spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul Scaunele din 10 octombrie… prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnăvire… Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luată de a mă izolă 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să intru în contact.

Îmi pare foarte rău că nu joc în data de 10… și că sunt nevoită să ma izolez… Asta trăim și… noi să fim sănătoși!
Sănătate tuturor și aveți grijă de voi!

Update: colegilor mei îngrijorați le transmit că persoana respectivă nu este din TNB sau T Bulandra. Nu este vorba despre niciun coleg.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter