Halle Berry, declarații fără perdea: „Aveam 11 ani”

De Unica.ro, pe

Halle Berry (54 de ani) și prietena ei, Lindsay Flores, și-au discutat viețile sexuale într-un videoclip publicat ulterior pe Instagram.

Deși filmarea are doar 3 minute, Halle și Lindsay au făcut dezvăluiri picate pe parcursul ei. Actrița laureată a premiului Oscar a abordat subiectul delicat într-un Q&A în care a răspuns mai multor întrebări venite de la urmăritorii ei.

„Unii dintre voi sunteți obraznici”, a spus actrița. Întâi, Halle și Lindsay au fost întrebate despre primul lor orgasm. În timp ce Lindsay s-a străduit să-și amintească detalii referitoare la acest subiect (cine, ce, unde, când și cum), Halle și-a amintit instantaneu.

Halle Berry, declarații fără perdea: „Aveam 11 ani”

A dezvăluit: „Îmi amintesc primul meu orgasm … L-am produs singură”. Surprinsă de dezvăluirea lui Halle, Lindsay a întrebat-o pe actriță câți ani avea la momentul respectiv. „Aveam 11 ani. Mă jucam. Îmi descopeream sexualitatea, ca majoritatea fetelor”, a răspuns actrița.

În continuarea, cele două au vorbit despre poziția sexuală care le caracterizează. Apoi, în timp ce actrița a refuzat să răspundă, prietena ei a vorbit despre cea mai „nebună experiență sexuală” a ei.

Deși foarte deschisă și dezinvoltă în acest videoclip, actrița este reținută când vine vorba despre viața ei sentimentală.

Vara aceasta, Halle s-a ferit să vorbească despre relația ei. Pe Instagram, actrița a publicat o imagine cu picioarele ei și ale iubitului, trezind curiozitatea comunității sale.

Abia în septembrie, actrița a dezvăluit că formează un cuplu cu muzicianul Van Hunt. Nu a oferit niciun alt detaliu, scriind doar: „Acum știți”.

Actrița a fost căsătorită de trei ori. Din 1993 până în 1997, cu jucătorul de baseball David Justice (54 de ani). Din 2001 până în 2005, cu solistul Eric Benét (54 de ani), iar din 2013 până în 2015, cu actorul Olivier Martinez (54 de ani).

Halle și Olivier au depus actele de divorț în luna octombrie a anului 2015, după doi ani de mariaj. Împreună au un fiu, Maceo, în vârstă de 6 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Actorul Gabriel Garko și-a recunoscut adevărata orientare sexuală: „Prima mea relație cu un bărbat a durat 11 ani”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter