Au trecut 3 ani de când a murit Regele Muzicii Pop, Michael Jackson

De Sandra Sarbu, pe

Astăzi se fac trei ani de când Michael Jackson s-a stins din viaţă, în urma unui atac de cord, într-un spital din Los Angeles.
Moartea Regelui Muzicii Pop a creat adevărate controverse în presa din întreaga lume, dar şi în rândul admiratorilor: a fost vorba de crimă? A fost vorba de incompetenţa cadrului medical care îl avea în grijă? Sau a fost doar ghinion?
Medicul personal al lui Michael Jackson, Conrad Murray, a fost acuzat că i-a administrat o doză uriaşă de tranchilizante cântăreţului, iar inima sa a cedat. În urma procesului de judecată, doctorul a fost condamnat la patru ani de închisoare, însă familia artistului şi-ar fi dorit ca acesta să rămână în spatele gratiilor pe viaţă.
La trei ani după decesul neaşteptat al megastarului, fraţii acestuia vor pleca într-un turneu în Statele Unite, pentru a-l comemora pe Michael Jackson. „Pe mine fiecare zi mă doare, dar până la urmă înveţi să te obişnuieşti cu sentimentul. Încă am momente în care mă trezesc brusc şi nu-mi vine să cred că fratele meu nu mai este aici”, a declarat unul dintre fraţii lui Jackson.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter