Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit la doar 35 de ani

De Unica.ro, pe

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit la vârsta de doar 35 de ani. Artista, considerată una dintre cele mai bune voci din Constanța, va fi înmormântată miercuri, 2 februarie 2022. Cine dorește să îi aducă un ultim omagiu o poate face la Casa Albastră din Constanța. Slujba religioasă va avea loc în cadrul instituției culturale, începând cu ora 13:00.

Soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru a murit la doar 35 de ani

Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța a făcut anunțul decesului. „Smaranda a fost prietena pe care oricine și-ar dori-o alături. A fost fiica și sora care și-a iubit și și-a respectat enorm familia. A fost artista de care ar avea nevoie orice teatru de pe această lume. A fost vocea care a apropiat-o de Corul Îngerilor”, începe mesajul.

„Smaranda a fost o mare artistă, plină de modestie, colega gata să ajute oricând, pe oricine și pe toți laolaltă. A fost o adiere cu tăria unei stânci. Sincere condoleanțe familiei răpuse de durere și tuturor celor ce au iubit-o! Și Dumnezeu să îi odihnească sufletul în Pace și Fericire în Veșnica Sa Împărăție!”, se încheie mesajul publicat pe Facebook.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Roxana Ciuhulescu, „dezamăgită” de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, foștii colegi de la Survivior România 2022

Alexandra Stan susține că artistele de succes sunt rezultatul bărbaților din viața lor. Cum a reacționat Delia

„E noaptea-n care îngerii nu dorm… îi pregătesc alcovul Smărăndiței, sunt prea puține flori și grădiniței din Rai îi plânge lacrima neuniform… Imaculată ca zăpada-n soare, își poartă pașii demn ca o regină și urcă treptele spre neuitare, că n-a avut păcate și nici vină…”, a mai scris un apropiat de-al sopranei.

„A dăruit lumină din durere și glasul ei n-a răgușit de boală… și crucea și-a cărat-o în tăcere, ne-ngenuncheată… doar pe verticală… Efemeride-n loc de artificii o-ntâmpină spre veșnicia rece… O, Doamne, cum de-o chemi la Tine, astăzi și cum de ai lăsat-o ca să plece?”, continuă mesajul.

„E scena-n bernă, doliul ne inundă și mama nu mai are lacrimi să te plângă… surorile prin noaptea cea imundă, ar vrea din nou în brațe să te strângă… Ne vitregești de-acum, de tot sublimul pe care-l dăruiai mărinimoasă, deși pe dinăuntru-ți era chinul și-l ascundeai sub masca ta frumoasă… Să-ți fie somnul lin și-odihna lungă și când mai cânți în cer, întoarce-ți fața, la noi, cei mulți, ca glasul să-ți ajungă și-aici la noi… Și plânge dimineața că nu-ți mai poate ochii să ți-i mângâie… acum miroase-a moarte și-a tămâie…”, încheie apropiatul.

Smaranda Drăghici-Pâslaru se căsătorise în anul 2021.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter