Gleycy Correia, Miss United Continents Brazilia, a murit la doar 27 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iunie 2022, 13:57

Gleycy Correia, câștigătoarea titlului de Miss United Continents Brazilia în 2018, a murit la doar 27 de ani, după o comă de mai bine de două luni care a urmat unui infarct.

Gleycy Correia, Miss United Continents Brazilia, a murit la doar 27 de ani

Pastorul familiei, Lidiane Alves Oliviera, a declarat pentru Daily Mail că modelul s-a stins din viață pe 20 iunie, într-o clinică privată, după ce a suferit un infarct și pierderi masive de sânge în urma unei intervenții de rutină pentru scoaterea amigdalelor. Gleycy a intrat în operație la sfârșitul lunii martie, iar pe 4 aprilie a suferit un stop cardiac în urma căruia a intrat în comă.

Correira a intrat în circuitul concursurilor de frumusețe în timpul adolescenței, iar în 2018 a fost desemnată Miss United Continents Brazilia, la 23 de ani. Ulterior, deși și-a continuat cariera în modelling, Gleycy a devenit cosmetician, frecvent împărtășindu-și activitatea în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Al Pacino, la întâlnire cu o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el. Cine este Noor Alfallah

Jessie J a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Să rămân însărcinată a fost un miracol în sine”

Pe 21 iunie, impresarul modelului a descris-o drept „o tânără frumoasă cu atâta bucurie de a trăi”. „Vreau să transmit sincere condoleanțe familiei sale și mentorului ei, Henrique Fontes, care ne-au oferit onoarea de a cunoaște o fată frumoasă, deșteaptă și dulce, care ne-a lăsat în urmă cele mai frumoase amintiri”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter