Annie Wersching din Star Trek a murit la 45 de ani. Actrița suferea de cancer

De Oana Savin, pe

Annie Wersching a încetat din viață la vârsta de 45 de ani. Actrița, care era cunoscută pentru rolurile sale din „Star Trek”, „24” sau „Timless” a fost diagnosticată cu cancer în anul 2020.

Deși timp de doi ani s-a luptat cu această boală cruntă, actrița nu a renunțat la proiectele sale.

Annie Wersching a murit

Vestea morții lui Wersching a fost confirmată de soțul acesteia, Stephen Full.

„Este un gol imens în sufletul familiei astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a-l umple. A găsit minuni în cele mai simple momente. Nu avea nevoie de muzică pentru a dansa. Ne-a învățat să nu așteptăm ca aventura să ne găsească. ”Mergi și caut-o! Este peste tot”. Și va trebui să o găsim”, a declarat Full, citat de People.

„În timp ce plecam cu băieții, adevăratele iubiri ale vieții ei, de pe alee și până pe stradă, ea striga ”PA”, până nu ne mai vedea. Încă o aud strigând. La revedere, prietena mea. ”Te iubesc, mica mea familie””, a mai spus soțul actriței.

Annie Wersching era mama a trei băieți, Freddie (12 ani), Ozzie (9ani) și Archie (4 ani).

Citește și: Cine au fost cele două soții ale lui Jeff Beck. Chitaristul a murit la vârsta de 78 de ani

Citește și: Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani

Citește și: A murit cântărețul David Crosby. Legendarul artist avea 81 de ani

Citește și: Papa Benedict al XVI-lea a murit la vârsta de 95 de ani. Este primul pontif care a renunțat la Sfântul Scaun în ultimii 600 de ani

Cine a fost Annie Wersching

Annie Wersching s-a născut pe 28 martie 1977 în Saint Luis, Missouri. A devenit cunoscută datorită unor roluri din filme precum „Bruce Almighty , „Bosch” și „Timeless”. DE asemenea, ea i-a dat viață lui Renee Walker în „24”.

Actrița și-a început cariera cu o apariție în serialul „Star Trek: Enterprise”, după care a avut apariții în seriale precum „Charmed”, „Killer Instinct”, „Supernatural” și „Cold Case”.

Recent, Annie Wersching a jucat în „Star Trek: Picard”, unde a interpretat rolul Reginei Borg.

Neil Druckmann, directorul de creație al serialului „The Last of Us”, i-a adus un tribut regretatei actrițe, care și-a împrumutat vocea lui Tess în jocul cu același nume.

„Tocmai am aflat că prietena mea dragă, Annie Wersching, a murit. Tocmai am pierdut un artist frumos și o ființă umană. Inima mea este zdrobită”, a scris Druckmann pe Twitter.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Annie Wersching

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter