Valentina Pelinel, superbă la 40 de ani! Arată exact ca atunci când era model

De Unica.ro, pe
Valentina Pelinel este considerată de mulți una dintre cele mai frumoase femei din România. La 40 de ani, ea arată ca atunci când era fotomodel.

Din postările de pe Instagram și Facebook, este clar că soția lui Cristi Borcea se menține în formă cu ajutorul sportului. Ea postează des fotografii din timpul antrenamentelor. Fanii ei îi admiră silueta, deși unii o critică, spunând că este prea slabă.

Valentina Pelinel este mama a trei copii adorabili. Pentru a-și menține silueta, ea s-a antrenat cu ajutorul antrenoarei ei aprige. Alături de ea a fost și Adina Buzatu, care face sport cu ajutorul aceluiași specialist timp de 10 ani.

Totodată, Valentina Pelinel nu se sfiește să vorbească despre familia ei. La începutul anului, ea spunea următoarele la „Vorbește Lumea”, citată de Playtech: „Am un soț foarte atent, nu numai cu ocazii speciale sau aniversări. Întotdeauna are grijă să îmi facă surprize, indiferent de ocazie. Și eu sunt romantică, cum stătea un romantic cu o femeie care nu este romantică? Foarte multă iubire”.

Citește și: Iulia Albu, critici dure la adresa Larisei Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu

Citește și: Andreea Esca a împărtășit o amintire haioasă din copilăria ei

Citește și: Cum prepară Paula Seling șnițele din ciuperci pleurotus

Citește și: Nicoleta Nucă, ținta comentariilor răutăcioase în mediul online

Despre ce mănâncă, ea a zis la acea vreme că nu se sfiește să își facă poftele: „Nu gătesc foarte mult. Îmi place să mănânc de toate, mai ales mâncarea tradițional românească, de sărbători. Am 67-68 de kg și mai vreau să slăbesc 2 kg. Am 1,80 înălțime”.

În ultimul timp, cuplul a fost văzut în restaurante selecte din București, semn că relația lor merge foarte bine, după cum arată Prosport. Cei doi au petrecut începutul lunii în familie, împreună cu copiii, familia extinsă și prietenii, cu prilejul sărbătorilor pascale.

„E important pentru noi ca [cei mici] să înțeleagă adevărata semnificație a sărbătorii și motivul pentru care oamenii se regăsesc în aceste momente”, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter