Modelul Karlie Kloss a născut. Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Karlie Kloss (28 de ani) a devenit mamă. Acesta este primul copil al modelului și al soțului ei, Joshua Kushner (35 de ani). Perechea și-a oficializat relația în urmă cu doi ani, în New York.

Modelul Karlie Kloss a născut. Prima imagine cu bebelușul

Soțul modelului, Joshua, a fost cel care a făcut anunțul. Pe contul personal de Instagram, omul de afaceri a publicat prima imagine cu bebelușul lor. „Bine ai venit pe lume 🌎”, a scris în descrierea fotografiei. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Modelul și-a confirmat sarcina în noiembrie 2020, publicând în mediul online un videoclip în care-i era surprinsă sarcina. „Bună dimineața, bebe ♥️”, a scris Karlie în descrierea filmării.

În octombrie 2020, Karlie și Joshua au aniversat doi ani de căsnicie. „Mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult de tine cu fiecare zi. Aniversare de 2 ani fericită”, a scris modelul în mediul online.

La nunta perechii au fost prezenți fratele mirelui, Jared Kushner, și soția lui, fiica lui Donald Trump Ivanka. Rochia de mireasă a fost semnată Dior, a avut mâneci lungi din dantelă și un decolteu larg în V. Fusta a fost amplă și a avut trenă. Partenerul de viață al modelului a optat pentru un costum negru clasic.

Ceremonia a fost restrânsă, cu mai puțin de 80 de invitați. În iunie 2019, Karlie și Joshua au petrecut din nou, de data aceasta alături de toți cei care nu le-au putut fi alături în cadrul primei ceremonii. Kary Perry și Orlando Bloom, jurnalistul Derek Blasberg și fondatoarea revistei Garage, Dasha Zhukova, au fost prezenți la petrecere.

„Mi-am cunoscut, m-am îndrăgostit și căsătorit realmente cu sufletul meu pereche. Este partenerul meu în viață. Este cel mai bun prieten al meu. Este jumătatea mea. Nu știam că pot iubi pe cineva în acest mod.

Mă simt de parcă am crescut împreună. L-am cunoscut când aveam doar 19 ani. Încă mă maturizam la acel moment”, mărturisea Karlie în trecut. „Joshua mă iubește și mă susține mai mult decât oricine altcineva. Vrea să-mi urmez visurile”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit? „Copiii lor sunt foarte apropiați”

Ce părere are Kate Middleton despre incidentul care a făcut-o pe Meghan Markle să plângă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter