Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 16:17

Emily Ratajkowski (29 de ani) este una dintre cele mai sexy mămici. Modelul a născut luni, 8 martie 2021. În luna februarie a anului acesta, Emily a aniversat 3 ani de mariaj cu producătorul Sebastian Bear-McClard (39 de ani).

Emily Ratajkowski, siluetă impecabilă la mai puțin de o lună de la naștere

Modelul și-a confirmat sarcina apărând pe coperta revistei americane Vogue. „Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly s-a născut pe 8 martie 2021, în cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris Emily în mediul online.

După nici două săptămâni de la naștere, Emily a fost fotografiată alături de soțul ei și de fiul lor pe străzile din New York. În imaginile surprinse pe 20 martie, Emily poartă o pereche de jeanși cu talie înaltă, o bluză neagră, un sacou gri, un fes albastru închis, ochelari de soare cu animal print, mască de protecție neagră, șosete roșii și teniși albi.

Ai zice că nici n-ar fi născut. Mai mult decât atât, câteva zile mai târziu, modelul a fost fotografiat într-o ținută care-i lăsa abdomenul la vedere. Toate imaginile le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: «Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat».”

Pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele devenind recent mămici. Romee Strijd (25 de ani) și Elsa Hosk (32 de ani) și Karlie Kloss (28 de ani) au născut recent.

Totodată, modelele Ashley Graham (32 de ani) și Gigi Hadid (25 de ani) au devenit mămici pentru prima dată în 2020. Soția lui John Legend (41 de ani), modelul Chrissy Teigen (34 de ani), urma să devină și ea mamă pentru a treia oară însă a pierdut sarcina în octombrie 2020.

Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale

Într-un eseu publicat în The Cut anul trecut, Emily a dezvăluit că a fost agresată sexual de fotograful Jonathan Leder, după încheierea unei ședințe foto. Reflectând asupra carierei sale, Emily detaliază ședința foto realizată cu Jonathan în anul 2012. Managerul ei din vremea aceea a sfătuit-o să rămână peste noapte în locuința fotografului, după încheierea ședinței foto.

Emily și Jonathan s-au așezat pe canapea după plecarea make-up artistului. Modelul a descris întâmplarea drept „încețoșată”, mărturisind că nu-și amintește decât sentimentul „degetelor lui în interiorul ei”.

După ce l-a oprit, fotograful a părăsit camera, iar Emily a urcat la etaj, în dormitorul în care fusese fotografiată. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce Jonathan plecase fără să spună niciun cuvânt și eram totuși terifiată că se va întoarce. (…) M-am gândit la fiica lui Jonathan. În patul ăsta doarme în mod normal?”, a scris modelul.

După ce a adormit „fragilă și amorțită”, s-a întors acasă. Ani mai târziu, Jonathan s-a folosit de fotografiile cu Emily pentru a lansa nenumărate cărți fără acordul ei.

După publicarea materialului, un reprezentant de-al fotografului a dezvăluit că a fost „profund deranjat” de „ultimele ei acuzații false” și că Jonathan „neagă complet afirmațiile revoltătoare”.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter