Emily Ratajkowski a născut. Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 11:41

Emily Ratajkowski (29 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Modelul a născut luni, 8 martie 2021. În februarie 2021, Emily a aniversat 3 ani de mariaj cu producătorul Sebastian Bear-McClard (39 de ani).

Modelul și-a confirmat sarcina apărând pe coperta revistei americane Vogue. Recent, pe contul personal de Instagram, Emily a publicat prima imagine cu bebelușul. Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”.

Emily Ratajkowski a născut. Prima imagine cu bebelușul

„Sylvester Apollo Bear a venit pe lume. Sly s-a născut pe 8 martie 2021, în cea mai ireală, frumoasă și plină de iubire dimineață din viața mea”, a scris Emily în descrierea imaginii. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată. „Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: «Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat».”

Pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele devenind recent mămici. Romee Strijd (25 de ani) și Elsa Hosk (32 de ani) au născut recent, iar Karlie Kloss (28 de ani) le va urma în scurt timp.

Totodată, modelele Ashley Graham (32 de ani) și Gigi Hadid (25 de ani) au devenit mămici pentru prima dată în 2020. Soția lui John Legend (41 de ani), modelul Chrissy Teigen (34 de ani), urma să devină și ea mamă pentru a treia oară însă a pierdut sarcina în octombrie 2020.

Foto: Instagram

Citește și:

Toni Grecu, despre incendiul de la Spitalul Matei Balș: „A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată”

Familia Adelinei Pestrițu se mărește: „A venit în viața mea după o pierdere”

Iker Casillas și Sara Carbonero divorțează? Cei doi au trecut prin momente grele în ultimii ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter