Modelul Victoria’s Secret Devon Windsor este însărcinată cu primul ei copil

De Adelina Duinea, pe

Modelul Victoria’s Secret Devon Windsor (27 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. Devon a făcut anunțul vineri, 12 martie, în mediul online. Pe contul personal de Instagram, modelul a publicat două fotografii alb-negru în care este surprinsă alături de soțul ei Johnny Dex Barbara, cu burtica descoperită și cu mai multe ecografii în mâini.

Modelul Victoria’s Secret Devon Windsor este însărcinată cu primul ei copil

Devon și Johnny s-au căsătorit în luna noiembrie a anului 2019. În descrierea imaginilor de pe Instagram, Devon a scris: „Mama & Tata. Sunt însărcinată!! Eu și Johnny suntem extrem de încântați să vă dezvăluim această veste!

Am visat să devin mamă întreaga mea viață. Suntem atât de recunoscător pentru acest mic îngeraș din burtica mea și atât de nerăbdători să începem acest nou capitol din viețile noastre”.

A adăugat: „Transmit extra iubire și lumină mamelor care încearcă să conceapă. Am speranța că miracolele voastre se află chiar după colț!”. Modelul Gigi Hadid (25 de ani), care a devenit mamă la finalul anului trecut, a felicitat-o: „Atât de fericită pentru tine, Dev!!!”.

Mai multe imagini cu modelul găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele devenind recent mămici. Emily Ratajkowski (29 de ani) a născut pe 8 martie. Modelele Romee Strijd (25 de ani), Elsa Hosk (32 de ani) și Karlie Kloss (28 de ani) au născut de asemenea anul acesta.

Totodată, modelul plus-size Ashley Graham (32 de ani) a devenit mamă pentru prima dată în 2020. Soția lui John Legend (41 de ani), modelul Chrissy Teigen (34 de ani), urma să devină și ea mamă pentru a treia oară însă a pierdut sarcina în octombrie 2020.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Adela Popescu, sfaturi pentru mămici din al doilea trimestru al celei de-a treia sarcini

Familia regală i-a interzis lui Meghan Markle să iasă în oraș cu mama ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter