Top 5 cele mai urmărite vedete pe Instagram

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 21 aprilie 2018, 13:38
Instagram a devenit de ceva vreme unul dintre cele mai accesate servicii online, care a câștigat popularitate într-un timp foarte scurt. Conturi ale vedetelor din toată lumea n-au întârziat să apară, dar câteva s-au făcut remarcate prin milioane de urmăritori. Iată care sunt.

Selena Gomez – 136 milioane de urmăritori

Actrița și cântăreața americană a devenit faimoasă pentru rolul din serialul de comedie Magicienii din Waverly Place, marca Disney Channel. A urmat apoi primul său album muzical, care a avut succes și a propulsat-o în Top 10 Billboard 200. Relația ei de iubire tumultoasă cu Justin Bieber a făcut multă vreme deliciul presei internaționale.

@coach family

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Kim Kardashian – 110 milioane de urmăritori

Actriță, fotomodel și om de televiziune, Kim a ajuns în atenția presei prin relația de prietenie cu Paris Hilton. Revistele de scandal au dezbătut îndelung subiectul legat de  un material pornografic în care a fost implicată alături de fostul său partener, Ray J.

 

 

💦

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Cristiano Ronaldo – 124 milioane de urmăritori

Fotbalistul portughez este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile. Trebuie să recunoaștem că atacantul lui Real Madrid nu este doar un jucător talentat, ci și foarte chipeș.

Ariana Grande – 118 milioane de urmăritori

Cântăreața americană a atins succesul cu albumul său de debut care a fost bine primit și a debutat pe numărul #1 în Billboard 200. Doar 14 artiste din întreaga lume au mai reușit această performanță.

 

 

♡ @dangerouswomantour

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Beyonce – 114 milioane de urmăritori

Cântecele sale au dominat topurile muzicale din întreaga lume și a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste. Succesul l-a cunoscut ca membră a formației Destiny’s Child, formația de fete cu cele mai mari vânzări din istorie. Ea este căsătorită cu rapper-ul Jay-Z și au împreună 3 copii.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Citește și:

Pink a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

Tina Turner: apariție surpriză la premiera musicalului despre viața ei

 

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter