Tom Hiddleston și Zawe Ashton s-ar fi logodit

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 09:57

Tom Hiddleston și Zawe Ashton s-ar fi logodit, la trei ani de când au jucat împreună în piesa de teatru Betrayal”.

Actorii Tom Hiddleston (41 de ani) și Zawe Ashton (37 de ani) sunt gata să spună „Da!” după trei ani de relație, susține revista People. Reprezentanții vedetelor au refuzat însă să comenteze.

Perechea a jucat împreună în piesa Betrayal” pe Broadway în 2019. În piesa de teatru, Hiddleston și Ashton sunt soț și soție, dar personajul actriței îl înșeală cu cel mai bun prieten.

Tom Hiddleston, fostul iubit al cântăreței Taylor Swift, și Zawe Ashton au apărut pentru prima oară împreună pe covorul roșu la Premiile Tony în luna septembrie 2021.

Citește și: Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Ștefan Stan, primele declarații după probleme de sănătate ale soției lui, Simona

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

La premiile BAFTA 2022 au apărut primele zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi logodit, după ce Ashton a fost fotografiată cu un inel pe degetul inelar.

Însă actorul este de părere că „toată lumea are dreptul la o viață privată”, așa cum a mărturisit într-un interviu pentru The Telegraph în 2017.

Toată lumea are dreptul la o viață privată. Iubesc ceea ce fac și mă dedic cu devotament absolut pentru a face artă minunată și divertisment de calitate. În mintea mea nu le combin pe cele două. Munca mea este în sfera publică și am o viață privată, iar aceste două lucruri sunt separate, a mărturisit atunci starul din „Loki”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter