Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți

De Unica.ro, pe

Tom Hiddleston și Zawe Ashton au devenit părinți la câteva luni după ce s-au logodit. Actrița în vârstă de 38 de ani a născut în secret primul ei copil.

Zawe Ashton (38 de ani) și Tom Hiddleston (41 de ani) au devenit părinți, iar surse apropiate cuplului au dezvăluit că cei doi sunt extrem de încântați.

Tom și Zawe adoră să fie proaspeți părinți și sunt plini de bucurie. Au avut parte de „luptele” cu care se confruntă părinții și nu dorm prea mult, dar sunt încântați, a declarat o sursă pentru usmagazine.com.

Actrița și-a arătat burtica de gravidă la premiera noului său film „Mr Malcom’s List”, în luna iunie. Ulterior, aceasta a confirmat sarcina într-un interviu pentru revista Vogue.

Citește și: Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

Andreea Bălan, reacție acidă la adresa unui concurent de la „Te cunosc de undeva”

Connect-R, despre fosta sa soție: „Nu am meritat-o și nici nu o s-o merit vreodată”

Şoferul fugar din București, care a lovit mai multe mașini, ar fi copilul unei cântărețe cunoscute

Povestea de dragoste dintre Tom Hiddleston și Zawe Ashton

Tom Hiddleston și Zawe Ashton s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Betrayal”, în 2019. Cei doi au confirmat relația în luna septembrie a anului trecut, la Premiile „Tony”. 

În luna martie a acestui an au apărut zvonuri potrivit cărora Tom și Zawe s-ar fi logodit, după ce actrița a fost fotografiată purtând un inel cu diamant. În luna iunie actorul a confirmat că într-adevăr i-a oferit inelul de logodnă iubitei lui. „Sunt foarte fericit”, a declarat el pentru Los Angeles Times.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter