Tom Ford s-a căsătorit cu iubitul lui. Vezi ce alte cupluri gay au mers la altar!

De Geo Berciu, pe

Ultimul venit în clubul oficial al cuplurilor gay care şi-au unit destinele cu partenerul de viaţă este designerul Tom Ford. Alte vedete au fost mai curajoase şi şi-au unit destinele cu jumătăţile lor de acelaşi sex mai repede, fără să le pese despre scandalurile pe care le-au declanşat.

Creatorul de modă Tom Ford s-a căsătorit în secret, în Statele Unite ale Americii, cu partenerul său de viaţă, jurnalistul Richard Buckley, după o relaţie de 27 de ani. „Am participat la o prezentare de modă şi un bărbat cu părul grizonant mă privea cu ochi albaştri, pătrunzători. Mi s-a făcut teamă, deoarece atunci am văzut şi am cunoscut tot viitorul meu”, a povestit Tom Ford despre întâlnirea cu partenerului lui de viaţă. Cei doi cresc împreună un fiu, Alexander „Jack” John Buckley Ford, născut în octombrie 2012.
Tom Ford s-a căsătorit cu iubitul lui. Vezi ce alte cupluri gay au mers la altar!

Actriţa de comedie Ellen DeGeneres şi partenera sa de viaţă, actriţa Portia de Rossi, s-au căsătorit în 2008, la locuinţa lor din Los Angeles, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat 19 invitaţi. Ellen a făcut ce toţi bărbaţii adevăraţi ar trebui să facă dacă întâlnesc femeia vieţii lor: şi-a cerut iubita în căsătorie cu un superb inel cu diamante roz de 3 karate. Iar nunta lor a lăsat întreaga lume cu gura căscată, pentru că era vorba de o nuntă cu… două mirese şi nimeni nu se simţea stânjenit. Vedetele au o relaţie din decembrie 2004, de când Portia de Rossi juca în serialul de televiziune „Situaţie de criză” şi suferea de anorexie.
Tom Ford s-a căsătorit cu iubitul lui. Vezi ce alte cupluri gay au mers la altar!

Ryan Murphy este eminenţa cenuşie care a creat serialele „Glee” şi „American Horror Story”. Partenerul sau de viaţă este David Miller, iar logodna lor din 2011, după 15 ani de relaţie, a fost făcută la radio, spre surpriderea întregii opinii publice. Fără să ţină cont însă de ceea ce spune lumea, Ryan Murphy şi David Miller s-au căsătorit în secret în iulie 2012. Împreună au un băieţel născut în ziua de Crăciun a anului 2012.
Tom Ford s-a căsătorit cu iubitul lui. Vezi ce alte cupluri gay au mers la altar!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter