Tom Cruise, izbucnire nervoasă pentru că echipa de filmare nu respectă regulile impuse în pandemie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 12:05

Tom Cruise a fost înregistrat pe platourile de filmare ale „Mission: Impossible 7” în timp ce își ceartă cu înverșunare echipa de filmare pentru nerespectarea regulilor de prevenire a infectării cu noul coronavirusus.

Celebrul actor s-a înfuriat îngrozitor după ce a observant că doi membri ai echipei urmăreau, stând foarte aproape unul de altul, secvențe din filmare pe același monitor. Chiar dacă aceștia purtau măști de protecție, Tom Cruise a avut o izbucnire nervoasă și a început să îi certe.

Înregistrarea audio a fost făcută publică de The Sun.

Se fac din nou filme la Hollywood datorită nouă. Pentru că ei cred în noi și în ceea ce facem! Stau în fiecare noapte pe telefon cu nenorocitele de studiouri, cu firmele de asigurări, cu producători și toți sunt cu ochii pe noi. Cu ajutorul nostru își pot face ei filmele.

Citeşte şi: Tom Cruise va filma în spațiu. Va ajunge pe Staţia Spaţială în 2021

Creăm mii de locuri de muncă, iar voi… nemernicilor! Nu vreau să mai văd așa ceva niciodată! Niciodată! Dacă se repetă, sunteți concediați. Dacă vă mai văd o singură dată făcând asta, zburați de aici. Și dacă oricine din echipa asta mai face așa ceva… până aici! E valabil și pentru tine, și pentru tine! Iar tu, niciodată să nu mai faci așa ceva! Până aici! Fără scuze! Puteți să le spuneți oamenilor care își pierd locuințele pentru că industria noastră este închisă. Scuzele nu o să le pună mâncare pe mese și nu o să le dea nici bani pentru școală. Eu cu acest gând adorm seara. Cu viitorul acestei afurisite de industrii!

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Așadar iertați-mă dacă nu vă accept scuzele. V-am avertizat și vreau să țineți cont de ce am zis, iar dacă nu, afară! Nu închidem producția pentru acest film! S-a înțeles? Dacă mai văd așa ceva vreodată, ați plecat! Și tu la fel! Deci pe el o să-l coste slujba din cauza ta. Dacă mai văd așa ceva pe platoul de filmare, și tu pleci, și tu pleci. Până aici! Sunt suficient de clar? Înțelegeți ce vreau? Înțelegeți responsabilitatea pe care o aveți? Fac apel la rațiunea voastră. Dacă nu sunteți rezonabili și dacă nu puteți fi logici în gândire, atunci sunteți concediați. Gata! Până aici!”, a spus furios actorul și producătorul Tom Cruise în fața echipei de filmare.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter