Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României, s-a însurat. Cum arată soția lui

De Oana Dinu, pe
Tiberiu Albu, câștigătorul de la Vocea României, s-a însurat. Cine este și cum arată soția lui. Artistul și-a împărtășit bucuria cu fanii de pe rețelele de socializare.

Tiberiu Albu, concurentul din echipa lui Tudor Chirilă care a câștigat cel de-al 4-lea sezon de la Vocea României. Tânăra care i-a cucerit inima artistului este o frumoasă brunetă care se numește Ioana.

Tiberiu Albu a publicat pe contul său de Instagram o fotografie chiar din ziua fericitului eveniment, după ce a spus „DA” în fața ofițerului de la starea civilă sector 3 din București. Imaginea este însoțită de mesajul „Te iubesc!@ioana”.

Te iubesc! @ioana_rr

A post shared by Tiberiu Albu (@tiberiu_albu) on

Cununia civilă a avut loc într-un cadru restrâns, cu familia și prietenii apropiați, printre care și Julie Mayaya, câstigătoarea sezonului 2 de la Vocea României, și iubitul acesteia, Mihai Chirvase. Aceștia s-au bucurat pentru tinerii căsătoriți și au publicat câteva fotografii și pe rețelele de socializare.

După ce a cucerit publicul în cadrul show-ului Vocea României cu vocea lui extraordinară, Tiberiu Albu s-a mutat în București și a continuat cariera muzicală. În 2017 a lansat primul său album, „Dreams Without A Past”, alături de Fameless, trupa sa rock fondată în martie 2015, la Timișoara.

Citește și:

Lora, Alex Velea, Cornel Ilie sau Dan Bittman? Cine va ocupa scaunul liber de la “Vocea Romaniei“?

Ariana Grande suferă de sindrom post-traumatic

Sursă foto: Instagram Tiberiu Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter