Irina Rimes, despre căsătorie și copil: „Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta!”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Irina Rimes își dorește să aibă un copil. Jurata de la Vocea României, trage linie și face retrospectiva anului 2022. Cântăreața a dezvăluit cum a arătat acest an pentru ea și mai ales care sunt planurile pentru viitor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, Irina Rimes a spus că își dorește ca în viitor să își întemeieze o familie și să aibă un copil.

Irina Rimes își dorește să aibă un copil: „Va merge cu noi în concerte”

Vedeta PRO TV spune că nu vrea să grăbească lucrurile în acest sens și deși își dorește să întemeieze o familie, consideră că lucrurile vor veni de la sine, iar ea așteaptă momentul oportun.

„Am încercat să îmi fac planuri de genul și am zis că trebuie să vină de la sine, sunt lucruri care nu trebuie plănuite. Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta. Oricum nu am incotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa”, a spus Irina Rimes în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Irina Rimes, de la Vocea României, îmbrăcată în halat de baie în patul Innei: „Am așteptat foarte mult ziua asta”

Jurata de la Vocea României își dorește o altă meserie pentru copilul ei

Irina Rimes este de părere că un copil ar trebui să facă parte din călătoria mamei lui și nu să o oprească din a face lucrurile cu care aceasta este obișnuită. Vedeta spune că atunci când va avea un copil, acesta o va însoți peste tot.

„Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio”, spune Irina Rimes.

Citește și: Câți bani câștigă vedetele de Revelion. Sumele încasate de Andra, Irina Rimes și The Motans

În altă ordine de idei, munca își spune cuvântul asupra Irinei Rimes. Artista spune că își dorește să aibă mai mult timp liber și să poată fi mai calculată în ceea ce privește timpul ei. Tot ea subliniază că dacă va apărea un copil, speră ca acesta să nu fie artist.

„Sper să nu fie artist, nu e o viață ușoară. Trăiești dintr-o viață în alta și nu mai știm ce e fericirea. Lasă-l să fie om normal la cap, să fie doctor sau arhitect, ce vrea el, numai artist nu”, a concluzionat cântăreața.

Sursă fotografii: Facebook Irina Rimes

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter