Ce spune Magda Catone despre averea agonisită și divorțul de Șerban Ionescu: „Să îi arăt ce poate să piardă”

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 11:43

Magda Catone este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Cunoscută pentru rolurile sale din filme, piese de teatru sau producții de televiziune, aceasta și-a câștigat de-a lungul anilor numeroși admiratori.

Magda Catone a vorbit deschis despre motivul care a făcut-o să vrea să divorțeze de soțul ei, regretatul actor Șerban Ionescu.

Magda Catone, despre divorțul de Șerban Ionescu

Invitată în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, actrița Magda Catone a vorbit despre cele mai importante evenimente din viața ei.

A depănat amintiri din copilărie, a trecut în revistă începutul relației cu Șerban Ionescu și a vorbit și despre punctul care a făcut-o să-i ceară soțului ei să divorțeze.

Magda Catone și Șerban Ionescu s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare. Nu avea să știe atunci că relația dintre ei doi va fi una mai mult decât de colegialitate. Cei doi au început să se vadă apoi mai des, iar în cele din urmă au ajuns să conviețuiască împreună, după cum a povestit Magda Catone.

„După facultate, când am fost invitată să filmez în filmul Imposibila Iubire, un rol pe care o colegă de-ale mele l-a refuzat, pentru că era un rol mic. Am venit la filmare seara, am filmat toată noaptea și dimineața am plecat înapoi spre București. Am stat împreună cu el la filmare. Au fost câteva momente firești într-o filmare, în care te întâlnești, ai o simpatie, trece timpul, te pregătești pentru celălalt cadru și nu gândești într-un moment ca acesta că se poate înfiripa o relație.

Nu mă gândeam că o stea a cinematografiei se va uita la mine. Am fost aleasa. Eram tânără cuminte, simpatică. Aveam un umor special, un umor rafinat, sunt lucruri care se leagă într-o stare de emoție. Lucrurile s-au asezat, a venit la mine acasă, am stat la masă și el urma să găsească un loc unde să stea și i-am zis rămâi la mine”, a povestit actrița.

Divorțul actriței de regretatul actor nu s-a finalizat

Anii au trecut, iar între cei doi au început să apară neînțelegerile. Pentru a-i da o lecție soțului ei, Magda Catone a luat decizia de a se despărți. Cei doi au depus actele pentru divorț și urmau să se separe oficial, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Înainte de pronunțarea deciziei finale, actorul Șerban Ionescu a murit. Magda Catone a rămas astfel soția lui.

Citește și: La 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu, Magda Catone face dezvăluiri neașteptate despre fiul lor: „Nu vrea să fie considerat copilul nostru!”

„Niște evenimente care au conturat încheierea de trai în cuplu. El a trecut în lumea de dincolo, dar am rămas soț și soție, nu s-a pronunțat nimic. A fost mai degrabă din partea mea această intenție de ai face lui Șerban un duș rece. Să îi arăt ce poate să piardă.

Nu am știut că nu o să îl duc la bun sfârșit. Am vrut să păstrez sănătos ceea ce aveam. Faptul că aș fi divorțat nu a fost pentru noi o despărțire, dar această depărtare pe care o propuneam eu, încercam să fac din ea un fel de pedagogie pentru el”, a mărturisit Magda Catone.

„Am luat tratament pentru a păstra sarcina”

În anul 1995, Magda Catone l-a adus pe lume pe fiul ei Carol. Actrița mărturisește că a luat tratament pentru a fixa sarcina și că mergea extrem de des la consult, pentru a se asigura că totul este în regulă. În cele din urmă, copilul s-a născut pe cale naturală și nu au intervenit alte probleme care să îi pună în pericol viața lui sau actriței.

„Am făcut tratament pentru a păstra sarcina. Am avut pe perioada tratamentului din timpul sarcinii niște hormoni care au ajutat prinderea sarcinii. Eram aproape săptămânal la medici, a fost o epocă foarte caldă și cu oameni dragi care m-au susținut. Am născut natural”, a povestit Magda Catone în emisiunea de la Metropola TV.

Citește și: Motivul pentru care actrița Magda Catone s-a înscris la Teologie, la 63 de ani

Întrebată dacă are vreun regret, Magda Catone a mărturisit că nu există un lucru de care să îi pară rău. Actrița mărturisește că totul a fost pentru ea o lecție din care a putut învăța să facă lucrurile mai bine.

„Nu am regrete. Nu am făcut tot ce mi-am propus, dar nu regret. Până la urmă asta ți se dă. Mă gândesc doar că trebuie să mai adaug lucruri și vreau să învăț. Tot ce îți dă Dumnezeu, deși pare că e întâmplător, primești spre creștere și eu am primit această creștere”, a punctat actrița.

În ceea ce privește averea agonisită de-a lungul anilor, Magda Catone nu a oferit o sumă sau detalii despre ceea ce a reușit să adune, însă a mărturisit că cea mai mare avere a sa este cea sufletească.

„Averea se măsoară altfel. Am o avere sufletească. Când vorbesc despre frumusețe, vorbesc despre cea interioară. Cine își face o avere în Cer e cel mai fericit. Sunt lucruri pe care le fac aici pe Pământ, dar drumul e spre dorința de a ne face mai ușor ceea ce sufletul are”, a adăugat Magda Catone.

Sursă foto: Facebook / Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter