Geanina din „Las Fierbinți”, prima apariție după căsătoria în secret. Ce nume poartă acum Anca Dumitra

De Ovidiu Cojocaru, pe

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Geanina în serialul Las Fierbinți, de la PRO TV, a apărut pentru prima dată la televizor, după ce s-a căsătorit în secret.

Actrița a vorbit deschis despre relația cu soțul ei, despre cum s-au cunoscut, dar și despre peripețiile prin care au trecut până să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Geanina din „Las Fierbinți”, despre căsătoria secretă

Fericitul eveniment din viața actriței Anca Dumitra a avut loc pe 17 decembrie. Cu toate acestea, Geanina, așa cum o cunosc telespectatorii în serialul de la PRO TV, spune că a avut emoții până în ziua dinaintea cununiei.

Mărturisește că din cauza faptului că soțul ei este cetățean austriac, actele care au trebuit să fie depuse au fost mult mai numeroase decât în mod normal. Anca Dumitra spune că a fost nevoită să depună acte la starea civilă, până în ultimul moment.

„A fost cu peripeții până în ultima zi, pe 16 decembrie. Pentru că atunci când esti cetățean străin și vrei să furi o româncă sunt anumite acte care trebuie puse la punct foarte bine. Cu fiecare zi cu care trecea mai trebuia un act, însă până la urmă au fost toate bune. Nu vom uita data asta. De când am depus actele, timp de 14 zile în fiecare zi a trebuit câte un act. Ne-am gândit și la varianta că astea sunt semne, -băi poate nu trebuie-„, a mărturisit actrița.

Citește și: Anca Dumitra, Gianinuța din „Las Fierbinți”, a izbucnit în lacrimi la Măruță. Ce a pățit actrița

Ce nume de familie poartă acum Anca Dumitra

Anca Dumitra l-a cunoscut pe soțul ei la București. După câteva întâlniri cei doi și-au dat seama că între ei poate fi mai mult decât o relație de prietenie, astfel că au format un cuplu. După mai bine de un an de relație, cei doi au decis să își unească destinele.

„Cert este că s-a produs atât de bine întâlnirea că uite….A fost natural si totul s-a întâmplat firesc. E foarte deștept, e amuzant, dar eu tot cred că sunt mai amuzantă”

Odată căsătoriți, Anca Dumitra a preluat numele de familie al soțului, astfel că acum Geanina din Las Fierbinți se numește în buletin Anca Spendier.

Citește și: Geanina din „Las Fierbinți” s-a căsătorit cu un milionar austriac. Imagini de la cununia Ancăi Dumitra

Cine este soțul Gianinei din „Las Fierbinți”

Cel care i-a furat inima actriței din Las Fierbinți este nimeni altul decât austriacul Manfred Spendier. El este şeful Titan Machinery România. Soțul Ancăi Dumitra are 41 de ani, s-a născut în Austria, dar trăieşte de peste 12 ani în România şi conduce reprezentanţa unuia dintre cei mai puternici dealeri de utilaje din agricultura mondială. 

„Prima dată am ajuns în România în anul 2002, cu ocazia unui business trip. Abia după patru ani am venit să locuiesc în ţară. Cel mai mult mi-a plăcut că aici există mai multă libertate şi ai posibilitatea să dezvolţi, dacă doreşti”, spunea el într-un interviu pentru revista-ferma.ro.

Citește și: Anca Dumitra, despre ce nu-i place la rolul Gianina din LAS FIERBINȚI

Anca Dumitra s-a născut și a crescut în Craiova. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa lui Doru Ana și a lui Gelu Colceag. Este cunoscută pentru rolul Geaninei din serialul Las Fierbinți.

A activat la Teatrul Pentru Copii și Tineret „Mihai Popescu” din Târgoviște, în București la Teatrul de Comedie, la Teatrul Odeon, la Teatrul Metropolis, la Teatrul Nottara, la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploiești și altele.

Surs[ fotografii: Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter