Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 06 noiembrie 2017, 17:04
Pe Mario Cimarro l-am văzut în telenovela Pisica Sălbatică (Gata salvaje) și în Moștenitorii (Los Herederos del Monte), alături de actrița Marlene Favela, în Trupul dorit (El cuerpo del deseo), alături de regretata Lorena Rojas, și alături de Danna Garcia, în Trădarea (La traicion) și Jurământul (Pasion de Gavilanes), acesta din urmă fiind, de fapt, rolul care i-a adus

și faima internațională.

Mario Cimarro a reușit să atingă apogeul nu doar datorită interpretării de excepție, ci și datorită senzualității sale și fizicului de invidiat. Cu toate că au trecut 14 ani de când își dezgolea trupul și făcea furori pe micile ecrane în rolul lui Juan din Jurământul, Mario Cimarro a reușit să-și păstreze intacte calitățile fizice.

Mario Cimarro

Actorul de origine cubaneză are în prezent 46 de ani și este absolut neschimbat, acesta dezvăluind că secretul tinereții sale eterne are legătură, pe de o parte cu genetica, și pe de altă parte cu alimentația echilibrată și stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat.

Mario Cimarro

Mario Cimarro a dispărut o perioadă bună din lumina reflectoarelor, după ce a fost acuzat de colegii săi de platou că i-ar fi amenințat cu arma în timpul filmărilor, și s-a îndreptat către cinematografie.

Mario Cimarro

Actorul este foarte secretos cu planurile sale de viitor, nu știe dacă va reveni pe micile ecrane și nici nu dorește să dezvăluie numele persoanei alături de care trăiește o poveste de dragoste în secret. Cât despre rolul de tată, Mario spune că nu se grăbește, dar ca va urma exemplul tatălui său, acesta devenind părinte la vârsta de 48 de ani.

Mario Cimarro

Citește și – Gras, îmbătrânit şi cu barbă! Aşa arată astăzi Murilo Benicio, interpretul lui Lucas din telenovela “Clona”

Citește și – Uite cum arată acum eroinele din cele mai iubite telenovele

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter