Theo Rose, într-un portret superb realizat de Tudor Chirilă. Totul s-a întâmplat într-o pauză la Vocea României

Ultimul update Luni, 15 august 2022, 16:03

Tudor Chirilă și-a delectat fanii de pe Instagram cu o fotografie-portret pe care a realizat-o având-o ca protagonistă pe colega de emisiune Theo Rose, într-o pauză de filmări la Vocea României.

“Când mă plictisesc la @vocea_romaniei mai fac fotografii. Aici colega de scaun a lui @smiley_omul, domnișoara @theorose.official”, a scris Tudor Chirila pe pagina lui de Instagram.

Pentru că în imagine e vizibil machiajul de scenă purtat de Theo Rose, între cei care au comentat la această postare s-a născut o controversă legată de acest aspect. Dacă unii dintre ai au criticat prezența machiajului, alți utilizatori au răspuns și le-au explicat celorlalți că e normal ca în cazul unei emisiuni TV să existe un machiaj de scenă. Alții i-au complimentat, pur și simplu, frumusețea tinerei cântărețe.

Theo Rose și Anghel Damian, cel mai nou cuplu din showbiz

Theo Rose a fost, acum câteva zile, protagonista știrilor mondene din România, după ce a fost surprinsă cu noul ei iubit, regizorul și actorul Anghel Damian. Interesul a fost suscitat de faptul că Theo nu își anunțase public despărțirea de Alex Leonte, fostul ei iubit și nepotul celebrei vedete de la Antena 1, Nea Marin.

De asemenea, și Anghel Damian fusese implicat într-o relație cu dramaturga, actrița și scenarista Lia Bugnar, despre care, de asemenea, nu se știa că s-ar fi încheiat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter