Terapia uimitoare a lui Cristiano Ronaldo! Ozon în sânge pentru „tinerețe fără bătrânețe”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 18:05
Celebrul jucător de fotbal Cristiano Ronaldo încearcă prin toate metodele să lupte contra stresului! Acesta a apelat la o terapie care este foarte populară în rândul vedetelor. Sharon Stone, Donald Trump sau The Rolling Stone au folosit acest „truc”.

Ozonoterapia este căutată de persoane care luptă contra epuizării

Ozonoterapia a devenit foarte populară atât în rândul vedetelor din străinătate, cât și pentru vedetele de la noi. Această terapie este căutată de persoane care vor să reziste stresului și luptă contra epuizării.

Terapia cu ozon

Ozonoterapia nu este doar un moft pentru oamenii stresați sau cu bani, care vor să își recapete tinerețea pierdută. Este și un energizant pentru cei cu program încărcat. Terapia cu ozon este o combinație de oxigen 95% și de ozon 5%, iar un aparat specializat oferă dozajul optim. Ozonoterapia îi dă organismului mai multă stare de viață, aduce oxigen mai bun la organe și o calitate mai bună a sângelui, descarcă substanțe edorfime care oferă o stare de bine. Ozonul se poate injecta local, cu o seringă sau se poate face autohemoterapie.Terapia cu ozon ajută și la boala secolului – depresia,  informează Libertatea.ro

Citește și: „Neti Sandu, despre decepția amoroasă care i-a schimbat viața: „Am făcut 5 ani de terapie ca să trec peste asta”

 „Cancerul de sân: chimioterapie în stadii incipiente”

Sursa: Libertatea.ro

Sursă foto: Hepta.ro, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter