Cristina Șișcanu, critici la adresa Georginei Rodriguez, iubita lui Ronaldo „Mi se pare inadecvat”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Cristina Șișcanu a luat-o la bani mărunți pe iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez. Prezentatoarea de televiziune nu a rezistat și a spus lucrurilor pe nume.

Soția lui Mădălin Ionescu și-a exprimat dezamăgirea cu privire la alegerile făcute de Georgina Rodriguez și a criticat-o pentru una dintre ultimele sale apariții.

Cristina Șișcanu o critică pe Georgina Rodriguez, pentru ținuta aleasă

Într-un story pe care l-a postat pe pagina de Instagram, Cristina Șișcanu a lămurit criticile pe care le-a avut cu privire la iubita fotbalistului portughez, Georgina Rodriguez. Mai exact, la ținuta pe care aceasta a purtat-o.

Prezentatoarea spune că ținuta pe care aceasta a adopta-to pentru a ieși în parc, alături de copii nu este una adecvată și contestă alegerea vedetei portugheze.

„În primul rând, oricum, asta e vreo răutate? Îi pasă Georginei de ce zic eu? Evident că nu îi pasă, doar că mi-a atras atenția faptul că este cu tocuri cui și foarte înalte, într-un parc de distracții cu copiii. Pe bune, chiar este inadecvat. Evident că fiecare se îmbracă cum vrea și face ce vrea, dar nu pot să nu remarc faptul că este foarte incomodă ținuta, în mod special încălțămintea”, a spus Cristina Șișcanu, despre Georgina Rodriguez.

Citește și: Cristina Șișcanu, aventuri la înălțime: „Am inima cât un purice”

Viața personală a celor două vedete

Cristina Șișcanu este una dintre cei mai cunoscute prezentatoare din România. Pe lângă cariera de succes pe care o are, aceasta o duce foarte bine și pe plan personal.

Citeşte și: Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, jigniți public. Reacția dură a prezentatorului TV: „Nu există țară în care haterii să fie mai hateri”

Mădălin Ionescu este căsătorit de 12 ani cu Cristina Șișcanu și au împreună o fetiță pe care o cheamă Petra. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut pe platourile de filmare. Când încă nu era împreună cu el, Cristina Șișcanu lucra ca reporter.

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună două fete. Alana Maria, primul copil al cuplului, s-a născut în 2017.

Citește și: Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au anulat nunta! Ce mesaj a postat vedeta, după ce presa spaniolă a vorbit despre o despărțire

Cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2022. Ronaldo și Georgina au trecut și prin momente tragice, după decesul unuia dintre gemenii născuți în 2022.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sursă fotografii: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter