Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au anulat nunta! Ce mesaj a postat vedeta, după ce presa spaniolă a vorbit despre o despărțire

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Marți, 03 ianuarie 2023, 13:27

Presa din Spania anunță că relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, care durează din anul 2016, ar fi ajuns la final. Zilele trecute aceștia și-au anulat și planurile de căsătorie pe care le anunțaseră de curând.

Potrivit celor care se ocupă de emisiunea mondenă „Socialite”, Cristiano și Georgina nu doar că și-au amânat planurile de nuntă, dar nici nu ar mai forma un cuplu! Chiar dacă în mediul online și la diferite evenimente apar în continuare împreună.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, în pragul despărțirii?

După cum titrează presa spaniolă, cei doi se afișează împreună ca o familie fericită doar pentru faptul că au foarte multe contracte de publicitate care le aduc milioane de euro în conturi.

„Dincolo de mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi. Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat, în care Ronaldo primește mașina de Crăciun. În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a spus jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco, după cum transmite Gazeta Sporturilor.

Georgina merge să îl susțină pe Cristiano la Riyadh

Cristiano Ronaldo (37 de ani), tocmai a semnat cu Al-Nassr, din Arabia Saudită și urmează a fi prezentat azi oficial la Riyadh.

Deocamdată, totul pare la locul lui în familia portughezului Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Aceasta a postat un mesaj pe social media, în timp ce se afla într-un avion privat, cu destinația Riyadh, alături de copii: ”Nu fără mine”.

Citește și: Fotografii de colecție: Cristiano Ronaldo alături de iubita sa și cei patru copii

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună două fete. Alana Maria, primul copil al cuplului, s-a născut în 2017. Cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2022. Ronaldo și Georgina au trecut și prin momente tragice, după decesul unuia dintre gemenii născuți în 2022.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter