Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ținută de peste 1 milion de euro pentru o simplă plimbare pe străzile din Spania

De Unica.ro, pe

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, s-a fotografiat într-o ținută de peste 1 milion de euro, la plimbare pe străzile din Spania. Postarea are peste 2 milioane de aprecieri și peste 6 mii de comentarii.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, ținută de peste 1 milion de euro pentru o simplă plimbare pe străzile din Spania

În fotografiile publicate pe Instagram, Georgina poartă o rochie cu imprimeu în nuanțele albastru și turcoaz, creație Stella McCartney, accesorizată cu sandale LeSilla, poșetă Hermes, ceas Rolex și bijuterii din aur cu diamante. Rochia în valoare de 1 900 de euro, pantofii de 800 de euro, poșeta de 20 000 de euro, ceasul Rolex de cel puțin 500 000 de euro și bijuteriile de cel puțin 700 000 de euro au dus ținuta la un total de peste 1 milion de euro.

Cristiano și Georgina formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid. În perioada respectivă, Georgina lucra într-un magazin Gucci din Madrid. Ulterior, tânăra a urmat o carieră în modelling, în prezent având propriul reality-show pe Netflix, „Soy Georgina”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Citește și: Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Citește și: Georgina Rodriguez, cadou impresionant pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui

Cuplul s-a logodit în vara anului 2020. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Dragostea mea”.

Georgina și Cristiano au împreună două fiice, Alana Martina și Bella Esmeralda. Născută pe 18 aprilie 2022, Bella a mai avut un frate geamăn, care s-a stins din viață la naștere. Modelul se ocupă și de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului, gemenii Eva și Mateo și fiul Cristiano Junior.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter