Georgina Rodriguez, prima fotografie cu fiica cea mică. Ce nume poartă fetița

De Adelina Duinea, pe

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (28 de ani) anunțau în aprilie 2022 că fiul lor nou-născut s-a stins din viață. Georgina era însărcinată cu gemeni, fată și băiat. Recent, modelul a publicat primele imagini cu chipul fiicei lor, dezvăluindu-i totodată numele.

Georgina Rodriguez, prima fotografie cu fiica cea mică. Ce nume poartă fetița

Cristiano și Georgina mai au o fiică, Alana Martina, în vârstă de 4 ani. Georgina se ocupă de asemenea de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului, gemenii Eva și Mateo (4 ani) și fiul Cristiano Junior (11 ani).

Cea de-a doua fiică a cuplului poartă numele Bella Esmeralda și s-a născut pe 18 aprilie 2022. În aceeași zi, perechea anunța îndurerată decesul fiului lor.

„Suntem profund întristați să anunțăm că băiețelul nostru s-a stins din viață. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să depășim acest moment cu speranță și bucurie. (…) Suntem devastați de această pierdere și vă cerem intimitate în acest moment extrem de dificil. Fiule, ești îngerul nostru. Întotdeauna te vom iubi”, a transmis cuplul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez, cadou impresionant pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui

Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție. Fotbalistul ar fi încălcat legea pentru iubita lui, Georgina Rodriguez

Perechea anunța în octombrie 2021 că urma să aibă gemeni. „Bucuroși să anunțăm că urmează să avem gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia așteptăm să vă cunoaștem. #binecuvântați”, a scris fotbalistul în mediul online, în dreptul unei imagini cu el, Georgina și ecografia gemenilor lor.

Cristiano și Georgina formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid. În perioada respectivă, Georgina lucra într-un magazin Gucci din Madrid. Ulterior, Georgina a urmat o carieră în modelling, în prezent având propriul reality-show pe Netflix, „Soy Georgina”.

Cuplul s-a logodit în vara anului 2020. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Dragostea mea”.

În 2019, Cristiano a vorbit despre relația lor într-un interviu pentru ITV: „M-a ajutat atât de mult. Desigur, sunt îndrăgostit de ea”. „Ne vom căsători într-o zi, asta este sigur. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu? Este grozav. Este prietena mea. Avem diverse conversații. Îmi deschid inima pentru ea, iar ea și-o deschide pentru mine”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter