Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

De Adelina Duinea, pe

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și iubita lui, Georgina Rodriguez (28 de ani), formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-ar fi cunoscut în cadrul unui eveniment Dolce & Gabbana din Madrid. În perioada respectivă, Georgina lucra în Madrid, într-un magazin Gucci. Ulterior, Georgina a urmat o carieră în modelling, în prezent având propriul reality-show pe Netflix, „Soy Georgina”.

Cine este iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Cristiano și Georgina s-au logodit în vara anului 2020. Pe 22 august 2020, perechea a publicat în mediul online un portret în dreptul căruia Georgina a scris: „DAAA”. În dreptul aceleiași fotografii, sportivul a scris: „Dragostea mea”.

În 2022, Georgina va deveni mamă de gemeni, fată și băiat. Georgina și Cristiano mai au împreună o fiică, Alana Martina, în vârstă de 4 ani. Georgina se ocupă și de creșterea celorlalți trei copii ai sportivului, Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani) și gemenii Mateo și Eva (4 ani), născuți prin intermediul unor mame-surogat.

În 2019, Cristiano a vorbit despre relația lor într-un interviu pentru ITV: „M-a ajutat atât de mult. Desigur, sunt îndrăgostit de ea”. „Ne vom căsători într-o zi, asta este sigur. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu? Este grozav. Este prietena mea. Avem diverse conversații. Îmi deschid inima pentru ea, iar ea și-o deschide pentru mine”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Bella Hadid susține că a fost abuzată într-unele dintre fostele sale relații

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Emma Roberts și Garrett Hedlund s-au despărțit la un an de la nașterea fiului lor

Georgina Rodriguez s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în orașul Buenos Aires din Argentina, însă a locuit o bună parte din viața sa în Jaca, Spania. Modelul a fost crescut o vreme de unchiul ei, Jesus Hernandez (fratele mamei sale), după ce tatăl ei, Jorge Rodriguez, a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru încercarea de a transporta cocaină în valoare de 100 de mii de lire din Spania în Franța.

Jorge Rodriguez este eliberat condiționat în 2008 însă revine în spatele gratiilor după ce încearcă să transporte canabis în valoare de 1 milion de lire din Maroc în Spania. După un total de 10 ani petrecuți în închisoare, bărbatul este eliberat în 2013. În 2016, Jorge suferă un accident cerebral vascular și se stinge din viață trei ani mai târziu, în 2019, la vârsta de 70 de ani.

După decesul tatălui ei, Georgina s-a mutat în Buenos Aires, Argentina, iar mai apoi în Madrid, Spania. Mama Georginei, Ana Maria Hernandez, pe care Jorge a cunoscut-o în Spania în jurul anilor ’80, locuiește în prezent în Italia. Georgina mai are o soră, Ivana.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter