Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat că băiețelul lor a murit la naștere

De Unica.ro, pe

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat pe rețelele de socializare că unul dintre gemenii lor a murit la naștere.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au devenit ieri, 18 aprilie, părinți pentru a doua oară. Din nefericire, băiețelul lor a murit la naștere, așa cum cei doi au anunțat în mediul online. Doar supraviețuirea fetiței lor le dă puterea de a „de a trăi acest moment”, au mai spus ei.

Cu cea mai mare durere trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire. 

Vrem să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru! Te vom iubi mereu, au transmis cei doi.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul lui Manchester United mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter