Georgina Rodriguez, cadou impresionant pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui

De Unica.ro, pe

Georgina Rodriguez a reușit să îl impresioneze pe Cristiano Ronaldo de ziua lui. Logodnica fotbalistului i-a făcut un cadou în valoare de aproximativ 180.000 de euro.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) și iubita lui, Georgina Rodriguez (28 de ani) au început o frumoasă poveste de dragoste în 2016, iar în 2020 s-au logodit. Cei doi cresc împreună patru copii: Cristiano Ronaldo Jr. (11 ani) și gemenii Mateo și Eva (4 ani), copiii născuți prin intermediul unor mame-surogat, și Alana Martina (4 ani), fetița cuplului. Georgina Rodriguez este din nou însărcinată, de data asta cu gemeni, fată și băiat. Aceasta urmează să nască în luna aprilie.

Citește și: Cum a slăbit Andra 7 kilograme în două luni. „Țin o dietă”

Paris Jackson: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie secretul snițelelor perfecte: „Dacă brevetam ideea atunci, eram milionar azi”

Anca Țurcașiu, despre viața după divorț: „Este greu să faci o schimbare majoră”

Georgina Rodriguez, cadou impresionant pentru Cristiano Ronaldo, de ziua lui

Pentru că familia lor se mărește, Georgina Rodriguez i-a făcut lui Cristiano Ronaldo un cadou care nu este doar extrem de scump, ci și practic: un Cadillac Escalade, care costă aproximativ 180.000 de euro, potrivit The Sun. Acesta are o colecție impresionantă de mașini, printre care și un Bugatti Centodieci, ce valorează în jur de 10 milioane de euro.

Pe rețelele de socializare, iubita celebrului jucător de fotbal de la Manchester United a publicat un video care surprinde momentul în care Ronaldo își primește cadoul.

În dreptul videoclipului, aceasta a transmis și un mesaj emoționant: „La mulți ani pentru cei 37 de ani, iubirea vieții mele. Te iubim infinit! Cel mai bun tată și cel mai bun partener de viață pe care Dumnezeu ni l-a dat. Ești un luptător și meriți toate lucrurile bune care ți se întâmplă. Ești perfecțiunie și inspirație.”

Cristiano Ronaldo și-a sărbătorit ziua de naștere în locuința familiei din Cheshire, Marea Britanie.





Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter