Tatăl Ralucăi Pastramă intervine în scandalul dintre fiica sa și Pepe: „Este soţul tău şi trebuie să mori acolo! Nu există divorț!”

De Unica.ro, pe

La începutul lunii noiembrie Pepe (41 de ani) a făcut un anunț șocant în mediul online prin care spunea că a decis să divorțeze de Raluca Pastramă (28 de ani). La scurt timp după mesajul artistului, Raluca a cerut autorităților un ordin de restricție, acuzându-și fostul soț că ar fi agresat-o fizic. Ulterior, Raluca a renunțat la acuzații, și-a retras plângerea, dar a urmat rândul lui Pepe să arunce cu noroi în mama fetițelor lui, spunând că divorțul s-ar fi iscat din cauza infidelității Ralucăi.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Au trecut câteva săptămâni bune de la cearta dintre cei doi, iar de data aceasta a intervenit în situație tatăl Ralucăi printr-o declarație uimitoare. Ion Pastramă își îndeamnă fiica să se împace cu faimosul cântăreț, acesta mărturisind că nu crede în conceptul de divorț și că, indiferent de ce s-a întâmplat între Pepe și Raluca, artistul rămâne tot soțul ei.

„Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!” , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, potrivit Impact.ro.

Citeşte şi: Ce studii are Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe?

Raluca nu a rămas indiferentă acestor cuvinte și a spus că își asumă despărțirea și că părinții ei nu au de ce să fie implicați în scandalul dintre ea și Pepe.

„Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine-poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!”, a explicat Raluca Pastramă, conform sursei citate anterior.

Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fetițe, Maria (7 ani) și Rosa Alexandra (4 ani).

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter