Pepe, tată pentru a treia oară. Yasmine Ody a născut un băiat

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 16:36

Pepe (42 de ani) a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui, make-up artista Yasmine Ody (28 de ani), a născut marți, 7 iunie 2022, un băiat. Din fostul mariaj cu Raluca Pastramă (31 de ani), solistul mai are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Pepe, tată pentru a treia oară. Yasmine Ody a născut un băiat

Nașterea a fost confirmată de prezentatorul TV Cristi Brancu, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Prima TV, „Exclusiv VIP”. Fiul cuplului a cântărit 2,7 kilograme și a primit nota 10.

Pepe și Yasmine se cunosc din anul 2017, din timpul mariajului artistului cu Raluca. Deși este foarte discret în privința vieții sale de cuplu, recent, Pepe a făcut primele declarații despre botezul, dar și despre numele fiului său.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal (n.red.: botezul). Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat solistul recent, potrivit WOWbiz.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun (n.red.: numele), Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui «Pepe», nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a mai spus, potrivit Spynews.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Tot potrivit Spynews, fiicele artistului au fost „în extaz” la aflarea veștii că vor avea un frățior. Maria și Rosa au o relație specială cu iubita lui Pepe. Când au aflat despre sarcină, Maria și Rosa i-au mângâiat burtica Yasminei.

Rămâne așadar de văzut dacă artistul își va numi fiul Pepe, dacă a glumit sau dacă el și iubita lui se vor răzgândi.

La rândul ei, fosta soție a lui Pepe, Raluca, va deveni în curând mamă pentru a treia oară. Tânăra este însărcinată cu a treia fiică. Raluca și iubitul ei, Ibrahim (27 de ani), au ales numele Mariam pentru fiica lor.

Pepe și Raluca au divorțat în februarie 2021. Între anii 2006 și 2011, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter