Pepe s-a căsătorit cu Yasmine. Detaliul care i-a dat de gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 iulie 2022, 12:26

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în mare secret. Zvonurile cu privire la oficializarea relației au apărut după ce frumoasa brunetă a început să folosească numele de familie al artistului pe rețelele de socializare. Cântărețul a confirmat ulterior vestea.

Pepe și Yasmine trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. În luna iunie cei doi au devenit părinții unui băiețel. Chiar în ziua în care artisul a împlinit 43 de ani, pe 20 iulie, iubita acestuia și-a schimbat numele de utilizator de pe rețelele de socializare din Yasmine Ody în Yasmine Pascu, ceea ce i-a dus pe mulți cu gândul la o posibilă căsătorie.

Citește și: „Să se oripileze Buhnici!” Cum s-a fotografiat Cristina Șișcanu în semn de revoltă față de declarațiile scandaloase ale vloggerului

Marina Almășan îi ia apărarea lui George Buhnici. „Lumea merge la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană!”

Cum arată soția lui George Buhnici în costum de baie. Lorena are 41 de ani

Victoria Răileanu și-a refăcut viața după divorțul de Conrad Mericoffer. Cu cine se iubește actrița

Pepe s-a căsătorit cu Yasmine

Giani, fratele cântărețului, a fost cel care a confirmat zvonurile și a dat detalii despre eveniment.

Sunt căsătoriți de mult. Înainte de Paște s-au căsătorit. Să fie fericiți, să le dea Dumnezeu tot binele din lume. A fost un eveniment restrâns, maximum 40 de persoane. Pepe a știu să își facă lecțiile fără tam-tam. Petrecerea a avut loc într-un restaurant din Capitală, foarte intim, a spus acesta pentru playtech.ro.

Cântărețul a confirmat ulterior informația pentru mai multe publicații. Acesta a spus că în luna martie a avut loc fericitul eveniment, potrivit click.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter