Pepe, moment emoționant pe scenă alături de fiul lui și de fiica cea mică

De Unica.ro, pe

Pepe (42 de ani) și iubita lui, Yasmine Ody (28 de ani), au devenit părinții unui fiu pe 7 iunie 2022. Din al doilea mariaj cu Raluca Pastramă (31 de ani), solistul mai are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Seara trecută, artistul a urcat pe scenă alături de fiul lui și de fiica cea mică, Rosa.

Pepe, moment emoționant pe scenă alături de fiul lui și de fiica cea mică

Rosa a cântat piesa „Iubesc”, prima colaborare tată-fiică a artistului. În mediul online, Yasmine, care are o relație foarte apropiată cu Maria și Rosa, a publicat mai multe videoclipuri din timpul concertului. În filmări, Pepe zâmbește larg, fiind vizibil emoționat.

Recent, despre Pepe și Yasmine s-a speculat că s-ar fi logodit. În mai, make-up artista, pe atunci însărcinată, a publicat pe Instagram o fotografie în care-și ține mâna stângă pe burtică. În imagine, pe inelar, tânăra poartă o bijuterie similară unui inel de logodnă.

Cu toate că este foarte discret în privința vieții sale de cuplu, recent, solistul a făcut primele declarații despre botezul fiului său.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Pepe, petrecere surpriză pentru Yasmine Ody! Primele imagini cu make-up artista însărcinată

Citește și: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Citește și: Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat Pepe, potrivit WOWbiz.

Pepe și Yasmine se cunosc din anul 2017, din timpul fostului mariaj al artistului. Pepe și Raluca au divorțat în februarie 2021. Între anii 2006 și 2011, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (49 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (35 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter