Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu două zile înainte să devină mamă a treia oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 iunie 2022, 17:07

Raluca Pastramă și iubitul ei, Ibrahim, s-au căsătorit sâmbătă, 11 iunie. La două zile după eveniment, cei doi au devenit părinți. Fosta soție a lui Pepe a născut o fetiță.

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu două zile înainte de a deveni mamă pentru a treia oară. Fosta soție a lui Pepe și Ibrahim s-au bucurat de un eveniment în cadru restrâns, alături de familie și prieteni.

Mireasa a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de la eveniment, fără să dea însă detalii. Îmbrăcată într-o rochie albă care i-a evidențiat burtica de gravidă, Raluca Pastramă s-a fotografiat alături de fetițele ei, Rosa și Maria, dar și de actualul soț.

Citește și: Ce este mononucleoza cronică, boala cu care a fost diagnosticat Justin Bieber

LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Răsturnare de situație în cazul despărțirii cuplului Shakira-Pique. Ce dezvăluiri au făcut apropiații lor

Vlăduța Lupău se va muta în curând în noua casă. Cum arată și unde se află

Gabriela Firea a dezvăluit că Raluca Pastramă s-a recăsătorit

Cea care a dezvăluit adevăratul motiv al petrecerii a fost fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea. Aceasta a publicat câteva imagini alături de tinerii căsătoriți, în dreptul cărora le-a transmis și un mesaj.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire! le-a urat Gabriela Firea.

Raluca Pastramă s-a recăsătorit la o săptămână după ce Pepe a devenit din nou tată. Iubita artistului, Yasmine, a adus pe lume un băiețel.

Raluca Pastramă a născut o fetiță

Raluca Pastramă a născut luni, 13 iunie, o fetiță. Vestea a fost dată de soțul ei, Ibrahim, pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare!”, a scris acesta, potrivit Libertatea.ro.

Fericiții părinți au ales pentru fiica lor numele Maryam. Este forma aramaică şi arabă a numelui Maria, mama lui Iisus. Semnificaţia numelui este iubită, îndrăgită, dragoste sau stea de mare. În greacă Mariam înseamnă „un copil mult dorit”. 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter