Pepe, primele imagini cu fiul lui și al iubitei lui, Yasmine Ody

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iunie 2022, 10:04

Pepe (42 de ani) și iubita lui, make-up artista Yasmine Ody (28 de ani), au devenit părinții unui fiu pe 7 iunie 2022. Recent, în mediul online, solistul a publicat primele imagini cu micuțul. Din fostul mariaj cu Raluca Pastramă (31 de ani), solistul mai are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani).

Pepe, primele imagini cu fiul lui și al iubitei lui, Yasmine Ody

„Mulțumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am așteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă”, a transmis Pepe la scurt timp după nașterea fiului său, pe care încă nu este clar dacă îl cheamă Pepe sau nu.

Pepe și Yasmine se cunosc din anul 2017, din timpul mariajului artistului cu Raluca. Deși este foarte discret în privința vieții sale de cuplu, tot recent, solistul a făcut primele declarații despre botezul fiului său.

„Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Îmi aștept băiatul. Suntem pregătiți. Nu e nimic special, dar e pregătit tot. Sunt foarte organizat în ceea ce privește”, a declarat Pepe, potrivit WOWbiz.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Pepe, petrecere surpriză pentru Yasmine Ody! Primele imagini cu make-up artista însărcinată

Citește și: Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Citește și: Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Fiicele artistului au fost „în extaz” la aflarea veștii că vor avea un frățior. Maria și Rosa au o relație specială cu iubita lui Pepe. Când au aflat despre sarcină, Maria și Rosa i-au mângâiat burtica Yasminei.

La rândul ei, fosta soție a lui Pepe, Raluca, va deveni în curând mamă pentru a treia oară. Tânăra este însărcinată cu a treia fiică. Raluca și iubitul ei, Ibrahim (27 de ani), au ales numele Mariam pentru fiica lor.

Pepe și Raluca au divorțat în februarie 2021. Între anii 2006 și 2011, Pepe a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter