Raluca Pastramă, fotografii de colecție cu Ibrahim Ibru, soțul ei, și cu fiica lor

De Unica.ro, pe

Raluca Pastramă (31 de ani) a devenit mama unei fiice, Maryam, în iunie 2022. Cu doar două zile înainte să nască, Raluca s-a căsătorit cu tatăl micuței, Ibrahim Ibru, care a împlinit azi 28 de ani. Cu ocazia aniversării partenerului ei, Raluca a publicat mai multe imagini emoționante în mediul online.

Raluca Pastramă, fotografii de colecție cu Ibrahim Ibru, soțul ei, și cu fiica lor

Între anii 2012 și 2021, Raluca a fost căsătorită cu artistul Pepe (43 de ani), alături de care are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). La rândul lui, Pepe mai are un copil, un fiu, alături de actuala iubită, make-up artista Yasmine Ody (28 de ani).

Cu ocazia aniversării lui Ibrahim, Raluca a postat pe Instagram o fotografie în dreptul căreia a scris: „La mulți ani, te iubesc! ❤️”. Ulterior, tânăra a mai postat alte două imagini, una doar cu Maryam și una cu Maryam și cu Ibrahim, în dreptul cărora a scris: „La mulți ani, tati! 🍓Maryam🍓”.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare!”, a scris Raluca în mediul online, după a treia naștere.

Maryam este versiunea aramaică a numelui biblic Miriam (numele surorii mai mari a lui Moise). Numele ar fi derivat din „mr” (iubire; iubit/ă) și „mry” sau „marah” (rebel/ă). Totodată, Maryam ar însemna „stea a mării” sau „grație”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez”

Citește și: Oana Zăvoranu, reacție la aflarea că Pepe va deveni tată pentru a treia oară

Pentru Playtech, în iunie 2021, Raluca a dezvăluit de ce a divorțat de Pepe. 

Raluca Pastramă, fotografii de colecție cu Ibrahim Ibru, soțul ei, și cu fiica lor

„Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil. Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare”, a spus.

„Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan. Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter