Ce părere are tatăl Lidiei Buble, pastor, despre relațiile artistei. „Tata e relaxat”

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) ar forma în prezent un cuplu cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Solista a fost surprinsă în compania afaceristului de mai multe ori din decembrie 2021. Până în prezent, însă, niciunul nu a confirmat relația.

Ce părere are tatăl Lidiei Buble, pastor, despre relațiile artistei. „Tata e relaxat”

În emisiunea online „Duet cu Alexandra”, Lidia a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu tatăl ei, de profesie pastor.

„Cu tata am discuții constructive de fiecare dată când merg la Deva. Îmi dă sfaturi, eu vorbesc foarte deschis cu el. De fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine. Îmi spune uneori: «Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati, diferența de vârstă, domeniul». Dar, totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu-mi impune. M-a călit viața mult de tot. Tata e relaxat în privința mea pentru că a observat că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același tip de viață sănătos”, a declarat solista.

Horațiu Nicolau ar fi cu 30 de ani mai în vârstă decât artista. Tatăl Lidiei, însă, s-ar fi putut referi și la primii ei doi iubiți, prezentatorul TV Răzvan Simion și actorul cubanez Harlys Becerra. Răzvan este cu 12 ani mai în vârstă, iar Harlys cu 9.

Lidia Buble și Răzvan Simion lucrează în continuare împreună

„Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”, a mai spus Lidia, în emisiunea „Duet cu Alexandra”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lucrând împreună, Lidia și Răzvan țin mereu legătura, moderatorul încurajând-o pe solistă să-și ia ultima pauză.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a mai declarat Lidia Buble.

Nu și-a dorit să fie cântăreață

Lidia Buble a terminat Colegiul Național Sportiv „Cetate Deva”, apoi s-a înscris la Facultatea de Educație Fizică și Sport, pe care a și absolvit-o după trei ani.

„Am făcut atletism și gimnastică aerobică, dar mai mult atletism. Niciodată nu m-am gândit: «Eu când o să fiu mare, îmi doresc să fiu cântăreață». Eram convinsă că ori voi fi o antrenoare de sport, ori îmi doream să fiu hairstylist, îmi plăcea foarte tare. Cântam în biserică și la școală, doar atât”, povestea Lidia Buble în 2018.

Solista provine dintr-o familie numeroasă. Lidia are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter