Lidia Buble, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Prima declarație a artistei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 octombrie 2022, 09:37

Lidia Buble a fost eliminată în ediția de joi a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vedeta a părăsit competiția cu ochii în lacrimi.

Lidia Buble a fost cea care a pierdut jocul în fața lui Giani Kiriță și a lui Ruxi. Cu lacrimi în ochi, artista și-a luat rămas bun de la colegii săi, dar și de la prezentatorii reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Adela Popescu și Cabral.

Citește și: Protecția Copilului, anchetă după bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetică. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Hilary Swank este însărcinată cu gemeni. Actrița are 48 de ani

În ce relație a rămas Nuami Dinescu cu fostul partener de viață: “Dacă am o problemă și îl sun, vine și mă ajută”/ EXCLUSIV

Lidia Buble, prima declarație după ce a fost eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Sunt tristă că nu am reușit. Stau foarte prost cu orientarea în spațiu, nu am găsit toate cheile. Asta este. Sunt câștigată, pentru ca mi-am făcut amintiri aici.

Mi-am câștigat trei prieteni adevărați, plec cu multe lecții învățate. Colegilor, îmi cer scuze dacă v-am greșit cu vorba sau cu fapta..

Competiția e ca un carusel, te trece prin toate stările posibile. Îmi pare rău, mi-ar fi plăcut să mai rămân în jocul asta. Vă mulțumesc pentru cea mai grea și faina experiență. Ies din competiția asta carnivoră. Nu mai fac niciodată mofturi la mâncare. Ciao, vă țucăm, a declarat Lidia Buble după ce a fost eliminată, potrivit playtech.ro.

După plecarea Lidiei Buble, Ruxi și Giani Kiriță se întorc lideri în camp.

Mesajul Lidiei Buble după eliminare

Lidia Buble a plecat din Republica Dominicană după eliminare, iar din aeroport artista a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Hasta la vista, baby! Vin acasa, păzea!!! TANC DE NEÎNVINS! Așa sunt și mă simt, după întreaga experiență de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Neînfricată, mai puternică, mai sigură pe mine, hotărâtă să dărâm și cele mai mari ziduri din calea mea, mai însetată de a soarbe din tot ce înseamnă omenia și oamenii buni și adevărați, mai sigură pe ce-mi aleg în viață să fac, mai cerebrală și echilibrată cu persoanele pe care abia le întâlnesc, mai recunoscătoare de pita de pe masă, cartofii prăjiți și toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscătoare de dragostea și sprijinul familiei și celor apropiați… mai schimbată ca oricând. ÎN BINE, ÎN TOT CE EXISTĂ ÎN LUMEA ASTA ȘI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am învins fricile, fobiile și am avut curaj să-mi spun, mereu: „Lupta, Florica, lupta până-n pânzele albe, o viață ai!”.

Cu dor și nerăbdare să îmi revăd părinții, surorile, nepoții, pe cei dragi, plec din această aventură care m-a schimbat complet. Și cu poftă nebună de mâncare normală și MULTĂĂĂĂĂ!!!
Mulțumesc tuturor celor implicați, echipei de producție, cameramani, Cabral, Adela, toți ați fost și sunteți „Jos, palaria!”. Și Chucky primește mulțumiri pentru momentele în care ne cam scotea din monotonie, dar și bagă spaima în noi, concurenții.
Urmează o altă etapă, o noua Lidia Buble cu foarte multe de oferit și arătat!!! Ochii și urechile pe mine, amigos!!!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter