Ce sfat primește Lidia Buble de la tatăl său de fiecare dată când merge acasă, la Deva

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 iulie 2022, 11:20

Lidia Buble a vorbit cu sinceritate despre sfaturile primit de la tatăl său în materie de bărbați. Artista a dezvăluit ce calități ar trebui să aibă partenerul de viață ideal.

Lidia Buble a fost invitată în podcastul lui Marian Drăghici și a povestit despre sfaturile primite la tatăl său când vine vorba despre alegerea partenerului de viață.

Citește și: Zodii care nu vor fi respectate niciodată

A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș, dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

Bărbatul care şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană a demisionat ca să aibă grijă de ea, după ce aceasta a orbit parțial

Ionica Adriana, poveste impresionantă de viață. Cum a ajuns dintr-un orfelinat din Cluj-Napoca pe scenele teatrelor din Londra

Ce sfat primește Lidia Buble de la tatăl său de fiecare dată când merge acasă, la Deva

Lidia Buble a mărturisit că și-ar dori să trăiască o poveste de dragoste ca a părinților ei, care sunt un exemplu pentru ea.

De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei, a dezvăluit artista.

Lidia Buble a format un cuplu timp de cinci ani cu prezentatorul TV Răzvan Simion. Relația lor s-a destrămat în vara anului 2020, dar lucrează în continuare împreună. Ulterior, cântăreața a trăit o frumoasă, dar scurtă poveste de dragoste cu actorul cubanez Harlys Becerra.

În ultima vreme, în presă au apărut zvonuri potrivit cărora Lidia Buble ar forma un cuplu cu omul de afaceri Horațiu Nicolau.

Tatăl Lidiei Buble nu vrea să-i cunoască iubiții

În urmă cu mai mult timp, Lidia Buble a dezvăluit că tatăl său, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu vrea să-i cunoască iubiții, ci doar pe cel cu care se va căsători.

Nu o să îl cunoască până nu decide că vrea să ne căsătorim. Tata a zis că are cinci fete şi şase băieţi. Dacă vă cunosc toţi iubiţii…, a declarat Lidia Buble, într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Nght Show”, de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter