Lidia Buble a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei: „A fost o lovitură grea pentru mine”

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Lidia Buble a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei, mutarea de la Deva în București. Lidia a crescut într-o familie numeroasă, alături de alți 10 frați și surori. Solista are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Lidia Buble a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei: „A fost o lovitură grea pentru mine”

„Când am ajuns la București cu fix 40 de lei în buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când pe ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit”, a început artista.

„Am început să lucrez ca bonă. Salariul era unul mic, ținând cont de faptul că trebuia să plătesc întreținere, chirie, mâncare. Era de 12 milioane. Au fost foarte multe luni în care rămâneam fără mâncare. Mergeam prin supermarketuri, este prima oară când zic asta și nu-mi e rușine, eu n-am privit-o atunci ca pe un furt, ca pe ceva rău, sunt acei biscuiți vărsați, mâncam unul-doi și aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă”, a mai povestit Lidia Buble.

„Nu mai aveam bani nici de metrou, RATB, treceam pe sub bara de la metrou. Acela a fost cel mai greu moment din viața mea. A trebuit să mă pun pe picioare singură. Nu puteam să le cer părinților mei, care au crescut 11 copii, bani pentru mofturile mele. A fost un moft, puteam să trăiesc la Deva, nu trebuia să plătesc nimic acolo. Dar am vrut ceva mai mult. A fost greu, a fost o lovitură grea pentru mine”, a completat solista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cum arată Lidia Buble nemachiată? Rareori se fotografiază așa

Citește și: Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Citește și: Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Lidia Buble a ajuns cântăreață din întâmplare

„La Deva am început cu tata în cimitir, la gropi. Am fost o fire independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei, cu 11 copii, bani. Am zis că încep să muncesc, să fac bănuții mei. Făceam 100 de lei pe zi. Apoi am fost femeie de serviciu la tipografie, toată vara. Am fost iar femeie de serviciu într-o cafenea la mall în Deva. După am lucrat la un solar. În București, primul job a fost de bonă. Apoi am fost ajutor de manager de vânzări auto. Apoi m-am împrietenit cu o fată care își dorea să ajungă cântăreață”, a povestit Lidia Buble, în emisiunea online „Duet cu Alexandra”.

„Noi acasă am crescut fără televizor, nu știam artiști din România, știam muzica noastră de la biserică. În București iar n-am avut timp de televizor, trebuia să muncesc să mă întrețin. Nu știam cine e Adi Sînă. Am mers, nu știu cât de impresionat a fost de prietena mea, dar m-a întrebat așa în derâdere dacă știu să cânt la fel de bine ca prietena mea. «Dragă, știu să cânt poate mai bine decât tine.» I-am fredonat ceva și a zis că Dumnezeu m-a trimis, pentru că el avea o piesă pentru care căuta voce de foarte mult timp. Adi a insistat foarte mult. De tata (n.red.: pastorul Viorel Buble) îmi era frică”, a completat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter