Rihanna, în lenjerie intimă la Paris Fashion Week

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 13:22

Însărcinată cu primul ei copil, Rihanna (34 de ani) a purtat un outfit extrem de îndrăzneț, mai precis o lenjerie intimă neagră, în culisele show-ului Dior din cadrul Paris Fashion Week. Anul acesta, solista și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky (33 de ani), vor deveni părinți pentru prima oară.

Rihanna, în lenjerie intimă la Paris Fashion Week

„Nu poate fi mai fericită de-atât. Este nerăbdătoare să devină mamă. Iubește toate schimbările corpului ei din timpul sarcinii și întotdeauna a celebrat femeile însărcinate în prezentările de modă ale brandului ei de lenjerie intimă, Savage X Fenty”, declara o sursă în ianuarie 2022, pentru People.

Sarcina nu o împiedică pe artistă să poarte aceleași ținute sexy care o caracterizează. Cel mai recent outfit al Rihannei a fost alcătuit dintr-o lenjerie intimă din dantelă neagră, accesorizată cu cizme negre lucioase și un trench negru din piele.

În ciuda numeroaselor comentarii pozitive, solista a primit și o serie de critici pentru alegerea sa vestimentară. „Bebelușul ăla a înghețat…; Ieftină; De ce a ieșit din casă într-o cămașă de noapte?”, au fost câteva dintre reacții.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

Rihanna și rapperul A$AP Rocky vor deveni părinți. Artista și-a anunțat sarcina într-un mod inedit

„Sincer, acest tip de outfit-uri devine plictisitor. Înainte să fiu acuzată că sunt pudică, vă rog să știți că: 1) eu cred că Rihanna este frumoasă și 2) nu-mi pasă dacă cineva decide să apară gol/goală la un eveniment. Este vorba de faptul că aceste ținute sunt în trend acum și ar fi fain ca moda să meargă într-o direcție mai puțin cliché, care să aibă substanță și să fie într-adevăr artă”, a mai comentat cineva.

Deși se cunosc încă din anul 2012, Rihanna și A$AP Rocky ar forma un cuplu din vara anului 2020. „Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Face cât un milion de alte femei. Când știi, știi. Ea este aleasa”, declara A$AP Rocky în 2021, într-un interviu acordat publicației GQ.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter