Rihanna a devenit mamă pentru prima oară

De Adelina Duinea, pe

Rihanna (34 de ani) și rapperul ASAP Rocky (33 de ani) au devenit părinții unui fiu pe 13 mai 2022. Solista și-a confirmat sarcina în ianuarie 2022. Luna următoare, artista a declarat că i-a fost foarte greu să se ascundă de prieteni.

Rihanna a devenit mamă pentru prima oară

„Mi-a fost mai greu să țin secretul față de grupul de prieteni apropiați. Petrecem mult timp împreună și îmi cunosc obiceiurile. «Nu vrei să bei alcool? Nu fumezi?» Și mai și mâncam toate lucrurile pe care nu obișnuiesc să le mănânc. Ei știu că urăsc dulciurile și deodată ceream prăjituri și gogoși. Dar, într-un final, a trebuit să dezvălui tot. Au fost șocați, lumea a fost șocată”, declara solista atunci.

Luna trecută, Rihanna a vorbit despre sarcină. „Nu aș spune că a fost o sarcină plănuită. Dar pot sigur să spun că nu am plănuit să nu se întâmple. Nu știu când sunt la ovulație și alte chestii de genul ăsta. Pur și simplu ne-am distrat”, a declarat artista, completând: „La un moment dat, am făcut un test. Nu am irosit timpul. L-am chemat și i-am arătat. A doua zi eram la medic, așa a început călătoria”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rihanna, în lenjerie intimă la Paris Fashion Week. „Bebelușul ăla a înghețat…”

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreață din lume. Solista este oficial miliardară

Rihanna și rapperul A$AP Rocky vor deveni părinți. Artista și-a anunțat sarcina într-un mod inedit

Deși se cunosc încă din anul 2012, Rihanna și ASAP Rocky ar forma un cuplu din vara anului 2020. „Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Face cât un milion de alte femei. Când știi, știi. Ea este aleasa”, declara ASAP Rocky în 2021, într-un interviu acordat publicației GQ.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter