ASAP Rocky a fost arestat. De ce este acuzat iubitul artistei Rihanna

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 21 aprilie 2022, 10:40

ASAP Rocky a fost arestat miercuri, 20 aprilie, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles. Rapper-ul și iubita lui, Rihanna, se întorceau dintr-o vacanță petrecută în Barbados.

ASAP Rocky, pe numele lui real Rakim Mayers, a fost reținut de Poliția din Los Angeles după ce a aterizat pe aeroport. Rapper-ul în vârstă de 33 de ani și artista Rihanna, iubita lui, s-au întors cu avionul privat dintr-o vacanță petrecută în Barbados, țara natală a cântăreței. Cei doi urmează să devină curând părinți pentru prima oară.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

Jennifer Lopez, apariție surprinzătoare cu ocazia sărbătorilor pascale. Cum s-a îmbrăcat artista

Cum arată casa lui Sebastian Dobrincu, de la Imperiul Leilor. La 23 de ani, trăiește ca un rege

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

De ce este acuzat ASAP Rocky, iubitul Rihannei

ASAP Rocky a fost investigat de LAPD pentru un incident care a avut loc în data de 6 noiembrie 2021 în Hollywood, în care o persoană a fost împușcată. Victima, o cunoștință, a spus că artistul l-a împușcat în urma unei dispute. Iubitul Rihannei ar fi fugit de la locul faptei împreună cu alți doi bărbați, potrivit spynews.ro.

Bărbatul, asupra căruia s-ar fi tras de trei-patru ori, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit o rană ușoară la umăr.

Cazul va fi prezentat biroului procurorului districtual din Los Angeles pentru a fi examinat, potrivit politiei. Prima înfățișare în proces ar avea loc pe 17 august.

Artistul ar fi fost eliberat după trei ore. Cauțiunea lui a fost stabilită la 550.000 de dolari, potrivit știrileprotv.ro.

Rapper-ul a mai avut probleme cu legea și în 2019, atunci când a fost acuzat de atac asupra unei persoane, în Suedia. S-a declarat nevinovat și a petrecut mai bine de o lună în arest, până când a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Acesta a fost nevoit să plătească daune de 1.270 de dolari victimei. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter