Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului s-a stins din viață

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, Vlad Gherman (28 de ani) a dezvăluit că bunica lui s-a stins din viață în urma infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Vlad Gherman este în doliu. Bunica actorului s-a stins din viață

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce cred eu despre COVID-19… aș fi spus că nu e așa o mare scofală. Da, sunt triplu vaccinat și da, cred că există virusul ăsta, dar nu mă așteptam să fie atât de nemilos. Cu sufletul rupt în bucăți vă spun că bunica mea a fost doborâtă de acest virus”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

„S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. În mai puțin de o săptămână, plămânii ei au încetat să își mai îndeplinească funcția. Intubată la ATI, sedată, parcă visând ceva frumos, s-a dus lângă bunicul meu și lângă surorile ei 🙏🏼”, a mai spus actorul.

„Sfatul meu, vaccinați, nevaccinați…, aveți grijă de voi și de cei dragi vouă, pentru că virusul ăsta e cât se poate de real… O să iau o scurtă pauză de social media, dar, în continuare promit să vin cu videoclipul noii piese, vinerea asta, pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc!”, a încheiat.

În anul 2020, Vlad Gherman și-a pierdut cealaltă bunică. „Vei rămâne mereu în inima mea așa cum ai fost tu: zâmbitoare și iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu îmi dădeai laptele cu ciocolată în biberon, tu mă făceai să râd și când eram supărat. Bunica mea iubită… de astăzi ești un înger! 🙏🏼😢”, a scris Vlad Gherman la vremea aceea.

În februarie 2021, Vlad s-a despărțit de fosta iubită, actrița Cristina Ciobănașu (25 de ani), după o logodnă de 2 ani și jumătate și o relație de 9. Ulterior, actorul a intrat în depresie.

Articolul continuă recomandări

Citește și:

Vlad Gherman și-a făcut implant de păr. Cum arată actorul după intervenția estetică

De ce afecțiune suferă actorul Vlad Gherman. „Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri”

Cristina Ciobănașu, toată un zâmbet în brațele noului iubit

Cristina Ciobănașu, prima vizită la mama biologică în Italia. „Amândouă am fost extrem de emoționate”

„A fost, probabil, cel mai greu lucru prin care am trecut. Clar despărțirea asta și-a lăsat amprenta asupra mea. Ce pot să vă spun acum, la câteva luni bune de la despărțire, e că sunt bine. Viața fără Cris este una cât se poate de normală, de firească. Se întâmplă lucruri bune, poate lucruri mai puțin bune, dar viața merge înainte”, mărturisea actorul în mediul online, în noiembrie 2021.

„Mă bucură faptul că am reușit să ies din depresia aia, că fac lucruri pentru mine. Scot a doua piesă, abia aștept să o auziți și voi. Trebuie să-i filmez clip. Fac lucruri pentru mine, nu stau nicio secundă și mi se pare că se leagă lucrurile foarte frumos. Până la urmă, asta e tot ce contează”, a încheiat.

În ultima perioadă, fanii lui Vlad au speculat că ar forma un cuplu cu actrița Oana Moșneagu (31 de ani), care-i este colegă pe platourile de filmare ale serialului „Adela”.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Într-adevăr, petrecem foarte mult timp împreună, de la serile de joi, în care vizionăm «Adela», pentru că #dacăejoieAdela, la weekenduri și vacanțe. Ne înțelegem foarte bine și ne suntem aproape unii celorlalți”, a declarat Oana Moșneagu.

„Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine. Râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, a mai spus actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter