George Segal a murit. Actorul american avea 87 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 martie 2021, 15:48
Celebrul actor de la Hollywood, George Segal, a murit la vârsta de 87 de ani, într-un spital din California. Anunțul a fost făcut de familia sa.

Actorul George Segal a murit din „cauza complicațiilor apărute în timpul operației de bypass”, după cum a declarat soția acestuia, Sonia Segal, potrivit CNN.

Managerul lui Segal, Abe Hoch, a declarat că îi va fi dor de „căldura, umorul, camaraderia și prietenia amicului său. Era un om minunat”.

Cine a fost George Segal

George Segal, care s-a născut pe 17 februarie 1934 într-un orăşel din statul New York, a debutat în lumea cinematografiei la începutul anilor ’60 cu un rol în „The Longest Day”, o producție despre Debarcarea din Normandia.

Citește și: Scrisoarea unei amante către toate femeile măritate

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Florin Ristei, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui, Naomi Hedman

Gina Pistol a publicat prima imagine cu fiica ei și a lui Smiley

George Segal a avut o carieră de peste 60 de ani în cinematografie. În 1967 a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul „Who’s Affraid of Virginia Woolf”, în care a jucat alături de Elizabeth Taylor şi Richard Burton.

În 1965 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor debutant pentru rolul din „The New Interns”, iar în 1974 și-a adăugat în palmares un alt Glob de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul din „A Touch of Class”.

După ’90 Segal a devenit mai cunoscut pentru rolurile de televiziune. În 2013, producătorul Adam F. Goldberg l-a distribuit în rolul lui Pops Solomon în serialul „The Goldbergs.”

Până în 2010, George Segal a jucat în peste 50 de filme, printre care Ship of Fools, Bye Bye Braverman, The Hot Rock, California Split.

Sursă foto: Profimedia


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter