Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

De Adelina Duinea, pe

Robin Thicke (43 de ani) și modelul April Love Geary (25 de ani) au devenit părinții unui fiu, Luca Patrick, pe 11 decembrie 2020. Cuplul mai are împreună două fiice, pe micuțele Mia (2 ani) și Lola (1 an și jumătate).

Acesta este al treilea copil al modelului și al patrulea al muzicianului. Solistul mai are un fiu, Julian (10 ani), alături de fosta lui soție, actrița Paula Patton (44 de ani).

Logodnica lui Robin Thicke s-a fotografiat în lenjerie intimă după 6 săptămâni de la naștere

Recent, în mediul online, modelul a publicat o fotografie în lenjerie intimă. În dreptul ei a scris: „6 săptămâni post-partum. Piele lăsată, prietenii strânse”.

„Ești atât de frumoasă, în interior și în exterior; FRUMUSEȚE. Arăți realitatea maternității pe Instagram!; Iubesc cât de transparentă ești! Ești frumoasă!; Nu lăsată! Ești tânără și frumoasă”, i-au scris urmăritorii.

Imaginea în GALERIA FOTO de mai sus!

April a publicat în repetate rânduri imagini pe care multe alte femei s-ar fi simțit, poate, rușinate să le posteze. Este foarte sigură pe ea și onestă în privința experiențelor sale.

Robin și April s-au logodit în Ajunul Crăciunului 2018, cu două luni înainte ca a doua lor fiică să vină pe lume. Perechea și-a început relația în lunile de după separarea artistului de Paula Patton, în februarie 2014.

Au aniversat 6 ani de relație în septembrie 2020

Vestea celei de-a treia sarcini a venit la scurt timp de la aniversarea de 6 ani a relației lor. „Doamne ȘASE ani, doi copii, o casă în flăcări și un apendice în minus între noi”, a scris modelul în mediul online.

„Te iubesc atât de mult și nu-mi pot imagina viața fără tine. Ești cel mai bun tată, partener, bucătar, iubit! Știu că sunt rareori romantică sau serioasă, dar ești cu adevărat jumătatea mea și mă iubești mai mult decât oricine altcineva a făcut-o vreodată.”

Foto: Instagram

Citește și:

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Paris Hilton a vorbit deschis despre tratamentele sale de fertilizare in vitro

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter