Emily Ratajkowski, sexy și în timpul sarcinii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 15:14

Emily Ratajkowski (29 de ani) este însărcinată cu primul ei copil. În februarie 2021, modelul va aniversa 3 ani de mariaj cu producătorul Sebastian Bear-McClard (38 de ani).

Emily Ratajkowski, sexy și în timpul sarcinii

Modelul și-a confirmat sarcina apărând pe coperta revistei americane Vogue. Recent, Emily a fost fotografiată de paparazzi plimbându-se alături de soțul ei și de câinele lor, Clombo, pe străzile din Los Angeles.

Deși este însărcinată, modelul nu a renunțat la topurile cropped. În imagini, Emily este surprinsă purtând un maieu negru și o pereche pantaloni de trening cupru, ținută accesorizată cu adidași albi, o poșetă neagră, bijuterii aurii și o pereche de ochelari de soare.

Sebastian a optat și el pentru o ținută sport, pantaloni de trening multi-colori, adidași negri și un tricou alb cu o fotografie alb-negru imprimată.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Pandemia le-a priit modelelor americane, multe dintre ele dezvăluind recent că sunt însărcinate. Romee Strijd (25 de ani) va naște în doar trei săptămâni, iar Elsa Hosk (32 de ani) și Karlie Kloss (28 de ani) îi vor urma la scurt timp.

Totodată, modelele Ashley Graham (32 de ani) și Gigi Hadid (25 de ani) au devenit mămici pentru prima dată anul acesta. Soția lui John Legend (41 de ani), modelul Chrissy Teigen (34 de ani), urma să devină și ea mamă pentru a treia oară însă a pierdut sarcina la începutul lunii octombrie.

Pentru model și pentru soțul ei, important este să își crească copilul cu cât mai puține „stereotipuri de gen”. „Oricât de progresistă sper eu să fiu, înțeleg dorința de a afla genul. Pare o mică șansă de a vedea cine ar putea fi.”

Totodată, deși ține genul în afara ecuației, Emily a admis că a crescut crezând că va fi mamă de fată.

„Să fiu sinceră, i-am spus soțului meu într-o seară la cină: «Nu sunt sigură că vreau o fată. Cred că pur și simplu nu m-am gândit niciodată la cum ar fi să am băiat».”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce …”

Lili Sandu, noi detalii despre botezul fiului ei: „A fost chiar un îngeraș”

Meg Ryan a împlinit 59 de ani! Cele mai bune filme în care a jucat actrița

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter