Logodnica lui Robin Thicke a născut. Artistul a devenit tată pentru a patra oară

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 28 ianuarie 2021, 13:53

Vineri, 11 decembrie, Robin Thicke (43 de ani) și modelul April Love Geary (25 de ani) au devenit din nou părinți. Cuplul mai are împreună două fiice, pe micuțele Mia (2 ani) și Lola (1 an și jumătate).

Acesta este al treilea copil al modelului și al patrulea al muzicianului. Solistul mai are un fiu, Julian (10 ani), alături de fosta lui soție, actrița Paula Patton (44 de ani).

Logodnica lui Robin Thicke a născut. Artistul a devenit tată pentru a patra oară

April Love Geary a dat naștere primului lor fiu. „Luca Patrick al meu, ești atât de perfect. Mami și tati te iubesc atât de mult”, a scris modelul în dreptul primei imagini în care-și ține fiul în brațe.

Fotografii găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiica cea mare a perechii, Mia, a fost impresionată de venirea pe lume a frățiorului ei. „NU mă așteptam să fie atât de fericită. Tot spune: «Este atât de drăguț ; Mă iubește așa mult ; Pot să-l mângâi?». Este cea mai grozavă soră mai mare”, a scris modelul în mediul online, în dreptul a trei imagini în care Mia îl ține pe Luca în brațe.

Duminică, 4 octombrie, April a confirmat sarcina în mediul online. Modelul a publicat atunci o imagine în care este surprinsă în bikini, la plajă. „Îmi pare rău că nu ne putem vedea, circulă o pandemie și eu sunt însărcinată … din nou. Iubim să fim consecvenți”, a scris April.

Robin și April s-au logodit în Ajunul Crăciunului 2018, cu două luni înainte ca a doua lor fiică să vină pe lume. Perechea și-a început relația în lunile de după separarea artistului de Paula Patton, în februarie 2014.

Robin și April au aniversat în septembrie 6 ani de relație

Vestea celei de-a treia sarcini a venit la scurt timp de la aniversarea de 6 ani a relației lor. „Doamne ȘASE ani, doi copii, o casă în flăcări și un apendice în minus între noi”, a scris modelul în mediul online.

„Te iubesc atât de mult și nu-mi pot imagina viața fără tine. Ești cel mai bun tată, partener, bucătar, iubit! Știu că sunt rareori romantică sau serioasă, dar ești cu adevărat jumătatea mea și mă iubești mai mult decât oricine altcineva a făcut-o vreodată.”

Foto: Instagram

Citește și:

Cum se simte Gina Matache, mama Deliei, la două săptămâni de la operația de glandă tiroidă

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Iulia Vântur a revenit pe platourile de filmare. Ce spune despre relația cu Salman Khan?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter