Cu ce se ocupă fata cea mare a lui Vladimir Putin

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 15:26

Președintele Rusiei, Vladimir Putin (69 de ani) are, din prima căsătorie, cu Ludmila, două fiice – Mariya Putina (36 de ani) și Yekaterina Putina (36 de ani). Putin și Ludmila au divorțat în 2013.

Mariya s-a născut în 1985, la Leningrad,  iar sora ei s-a născut un an mai târziu, în Germania, unde Putin locuia cu familia, pe vremea cât lucra la KGB.

Când familia s-a mutat la Moscova, în 1996, fetele au urmat o școală în limba germană, iar după ce Vladimir Putin a devenit președinte interimar, fetele au studiat acasă, pentru securitatea lor. Mariya a studiat biologia la Universitatea Saint Petersburg din Rusia, a absolvit Medicina, la Universitatea de Stat din Moscova și are un PhD în cercetare medicală, obținut la Centrul de Cercetare Endocrinologic din Moscova.

Citeşte şi: Misterul literei „Z” de pe mașinile de război și blindatele rusești. Ce ar simboliza, de fapt

Citeşte şi: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Citeşte şi: Vladimir Putin i-a spus lui Emmanuel Macron ce vrea în schimbul opririi invaziei din Ucraina

Citeşte şi: E oficial: președintele Zelenski a semnat cererea Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană

De-a lungul anilor, Maryia a coordonat mai multe studii medicale din domeniul endocrinologiei. Mariya Putina este implicată și în unul dintre cele mai mari proiecte private din Rusia, desfășurat pentru un centru medical specializat în lupta împotriva cancerului. De asemenea, este creditată și drept consilier tatălui ei, Vladimir Putin, în inginerie genetică. În prezent, Mariya este co-proprietară a companiei meidcale Nomeko.

Fata cea mare a lui Putin este căsătorită cu olandezul Jorrit Faassen, împreună cu care are o fată, a crei identitate nu a fost dezvăluită public. Soțul ei deține o funcție de conducere la Gazprom.

Potrivit presei străine, veniturile lunare ale Mariyei Putina ajungeau, în 2019, la 10 milioane de dolari.

Foto – Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter